{{ message.message }}
{{ button.text }}

Winnaar diaperchamp one

Test test test

Afbeelding blog 'Winnaar diaperchamp one' Achtergrond blur afbeelding

Daar is hij dan!! Zo blij en enthousiast als ik was nam ik het pakket aan van de bezorger, helemaal klaar om hem uit te pakken en gelijk te testen. Dochterlief had echter bedacht dat ze juist op dat moment even een extra mama moment wilde, dus toen papa eindelijk thuis was kon hij aan de slag.

Ik moet zeggen hij is geweldig! Houdt de minder frisse geurtjes goed vast en wat ik zelf heel belangrijk vond is dat de emmer zelf niet gaat stinken. Uiteraard moet hij wel even een uurtje of meer luchten na het verschonen maar dan houdt je wel een frisse emmer. Zelf heb ik er een Zwitsal geurbuiltje in gelegd en ik moet zeggen dat werkt!

Wij kunnen er ongeveer 30 luiers in kwijt maat 2 maar meestal verschoon ik hem gewoon om de dag, dat is zeker het voordeel van alle zakken kunnen gebruiken. We hebben dus wel getest hoeveel erin kunnen en om en bij de 30 moesten we steeds schudden anders zat de luierklep/schuif vast.

Het enige kleine nadeel is dat er een op zich heel handig slotje opzit zodat je kindje niet met de emmer aan haal zou kunnen maar dit slot is niet alleen kinder maar ook ouder proef 😅 best lastig om de beveiliging eraf te halen en persoonlijk vind ik dat onhandig ik wil gewoon de luier weg kunnen gooien en klaar. Bij ons staat hij nu nog op de grond maar zodra de kleine dame gaat kruipen/lopen zetten we hem op een plekje waar ze er niet bij kan.

Al met al een geweldige prijs om te winnen heeelll erg bedankt ennn!!! Tot de dag van vandaag geen luiers meer op gekke plekken kunnen ontdekken, zelfs papa weet hem te vinden.

Groetjes

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je