{{ message.message }}
{{ button.text }}

WINDI GENOMINEERD ALS BABYPRODUCT VAN HET JAAR 2016

WINDI HELPT JE BABY DIRECT BIJ ONAANGENAME DARMGASSEN EN BUIKKRAMPJES.

Afbeelding blog 'WINDI GENOMINEERD ALS BABYPRODUCT VAN HET JAAR 2016'

GENOMINEERD voor Baby Product van het Jaar 2016.

De Windi is ontworpen, speciaal voor baby’s in de eerste maanden. Voor pasgeboren baby’s is het in de eerste maanden moeilijk om zichzelf te ontdoen van gas door middel van windjes te laten. De ene baby heeft meer last van gasvorming in de darmen dan de andere baby. Voor de baby’s die hier last van hebben is er een oplossing. De Windi zal de uitkomst bieden om je baby te helpen bij onaangename darmgassen die buikkrampjes kunnen veroorzaken. De Windi is een katheter die ervoor zorgt dat de lucht in de darmen op een eenvoudige en snelle manier het lichaam kunnen verlaten. De katheter is gemaakt van een zacht en buigzaam materiaal en is zo gemaakt dat de katheter langs de kringspier komt maar nooit te ver ingebracht kan worden. Zo is dit product veilig om thuis te gebruiken

Voor baby’s in de eerste 3 tot 4 maanden is het moeilijk om windjes te laten. Hierdoor kunnen onaangename gassen ophopen in de darmpjes van je baby. Een heel herkenbaar probleem ontstaat dan: buikkrampjes. Buikkrampjes kunnen heel pijnlijk zijn en kan ervoor zorgen dan je baby ontroostbaar is. Meestal ontstaan de buikkrampjes een half uur na de voeding. Dit kan o.a. komen doordat je baby lucht hapt tijdens de voeding. Ook bij de ademhaling kan je baby lucht binnenkrijgen en kunnen de darmpjes zich vullen met lucht. Hoopt de lucht op in de darmen kan dit heel vervelend worden voor je baby. De Windi is een hulpmiddel om je baby te helpen om windjes te laten. De katheter geeft je baby binnen een paar minuten verlichting. De Windi is 100% veilig te gebruiken en is geschikt voor baby’s vanaf de geboorte tot ongeveer 4 maanden. Meestal verdwijnen de buikkrampjes vanaf een maand of 4. Heeft je baby hier nog steeds last van is het geen probleem de Windi nog te gebruiken.

Het is wel belangrijk dat je de Windi alleen gebruikt als het echt nodig is, want de katheter mag niet meer dan 3 keer per dag gebruikt worden. De katheter is vrij van schadelijke stoffen zoals BPA en PVC.

Met de Windi kun je je baby helpen met onaangename darmgassen die buikkrampjes kunnen veroorzaken.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je