{{ message.message }}
{{ button.text }}

WIN EEN FOTOSHOOT

Afbeelding blog 'WIN EEN FOTOSHOOT'
Dit jaar ben ik begonnen met het verwezenlijken van mijn droom: ik ben begonnen als geboortefotograaf! Tijdens mijn studie verloskunde is dit idee "geboren" en ik heb al een aantal prachtige geboortes mogen fotograferen. Binnenkort komt er een speciale website alleen voor geboortefotografie (meer informatie vind je nu op Fermont Fotografie). Voor deze website ben ik op zoek naar een slogan/ kreet die weergeeft wat ik doe.  Wil je meedoen? Je kan een fotoshoot t.w.v. 195 euro winnen! Kijk voor meer informatie op de actiepagina van mijn website. Marry Fermont Fermont Fotografie

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je