{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wij willen een 2e

Afbeelding blog 'Wij willen een 2e'

Onze dochter is nu 6 maanden, toch kriebelt het al weer enorm om een 2e kindje te krijgen ofja te kijken of het ons gegunt is.. nu geef ik nog steeds volledige bv waardoor mijn menstruatie nog steeds niet aan de gang is. Ik ben dus “bang” dat het er voorlopig nog niet in zit. Ik wil (zoals jullie misschien gelezen hebben in mijn andere post) nog niet stoppen met bv omdat ik dit veelste fijn ervaar en het gewoon heel goed gaat.

Tips iemand?!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je