{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wie ik ben?

Afbeelding blog 'Wie ik ben?'

Ik heb het dan eindelijk gedaan.

Een plek gevonden waar ik me eigen ik kan zijn zonder een oordeel te voelen van andere mensen. Waar ik dingen kan delen die ik heb meegemaakt of waarmee ik zit. Leuke momenten, spannende, saaie, van die momenten die elke mama wel is tegen komt.

Mamaplaats is een plek waar ik kan vertellen dat het thuis geen rozengeur en manenschijn is. Maar dat we elke week weer moeten oppassen met wat we uitgeven en blijven zoeken naar wat we moeten doen en gaan doen. Zelf ben ik 24 jaar, heb een postpartumdepressie gehad en heb nu de diagnose borderlineneurose. Ben arbeidsongeschikt en nu nog steeds langzaam aan het opkrabbelen en wil graag weer aan de slag. Woon samen met mijn vriend die na 2 jaar werkloosheid deze week weer is gaan werken en ons zoontje van ruim 2,5 die eigenlijk altijd ziek is. Ben je nieuwsgierig geworden, dan nodig ik je bij deze uit om mijn eigen ik te volgen in de blogs op Mamaplaats.  

Liefs,

van mij  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Kind, #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je