{{ message.message }}
{{ button.text }}

Werkende mama of toch niet??

Ik ben een werkende mama, maar of ik daar nu ultiem gelukkig mee ben ik weet het niet?

Afbeelding blog 'Werkende mama of toch niet??'
Ik ben een werkende mama, maar of ik daar nu ultiem gelukkig mee ben ik weet het niet? Het lijkt wel alsof je de keuze moet maken. Of je bent een gelukkig werkende mama die vol in de werkende maatschappij staat en als het een beetje mee zit ook nog eens hard aan haar carrière werkt of je bent een thuisblijf mama die zich volledig richt op de opvoeding en zorg voor haar kroost en huishouden...

Ik kom nergens meer aan toe...

Ik merk dat ik een beetje tussen de wal en het schip val... Ik vind het heerlijk om af en toe een dag te werken....Ik werk nu gemiddeld 22 uur in de week (echt luxe vind ik dat want het is niet veel) Maar vind het ook heerlijk om thuis te zijn met de jongens. De afgelopen weken heb ik wat meer gewerkt dan normaal en ik merk dat ik daardoor dus eigenlijk nergens echt goed aan toe kom... Goed ik draai een wasje doe een boodschap zorg dat we warm eten iedere avond haal een stofzuiger door het huis maar daar houd het wel heel erg mee op... Nou ben ik niet een enorme huisvrouw en is het hier meer het huishouden van jan Steen.... Er ligt soms meer zand in de woonkamer dan in de zandbak... Maar ik merk dat ik nu echt nergens meer aan kom... twee dagen vrij per week waarin ook nog wat (al dan niet verplichte) sociale contacten in geprakt zitten..... Ik ben blij als ik dan nog aan het einde van de middag even een boodschapje kan doen met de jongens.... De ene keer denk ik het zou toch lekker zijn om niet meer te hoeven werken en gaande de week lekker het huis door te werken boodschapje hier en daar lekker in de tuin spelen met de oudste even uurtje knuffelen met de jongste beetje koken, kopje koffie met een vriendin beetje koken..... Maar ja als ik dan weer 's morgens vroeg naar mijn werk rijd denk ik heerlijk even een dag geen luiers broodjes jam van de grond af krabben etc..... Ik heb de gulden middenweg van het ultieme geluk nog niet gevonden....Wat kan een mens het zichzelf toch moeilijk maken... Ben het ieder geval even kwijt....

Noot van de redactie

Mama's: Kunnen jullie wonna26 misschien tips geven over hoe jullie je draai hebben gevonden?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je