{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wereldlichtjesdag, voor de derde keer

Afbeelding blog 'Wereldlichtjesdag, voor de derde keer'

Aanstaande zondag is het wereldlichtjesdag. Om 19.00 uur steken we een kaarsje aan voor je. De derde keer al weer, sinds jij niet meer bij ons bent.

Lieve Jort, ik hoop dat jij zondag bij oma op schoot zit en dat jullie samen naar beneden kijken. Dat je om 19.00 uur die lichtjes over de hele wereld aan ziet gaan, en dat je niet alleen voelt maar ook ziet dat er aan je gedacht wordt. Dat je bij oma op schoot zit en zij jou zachtjes in je oor fluistert hoe trots wij zijn op jou. Dat ze je vertelt hoeveel we van je houden. Dat we je zo graag bij ons hadden willen houden, maar dat je lichaam niet meer kon en dat we trots zijn dat jij het leven los kon laten. Dat oma je zachtjes wiegt op haar schoot, je lieve woordjes toefluistert en een slaapliedje voor je zingt. Al die dingen die wij zo graag met je hadden willen doen. Zulke eenvoudige dingen, die ik zo graag met je had willen doen, maar die nooit werkelijkheid zullen worden. Als wij dan in dit leven niet meer voor je kunnen zorgen, dan laat ik dat aan niemand liever over dan aan mijn eigen lieve mama. Gelukkig heb je haar; gelukkig hebben jullie elkaar. Lieve Jort, zondag branden al die lichtjes voor jou. Mijn dappere, sterke, lieve jongen. Ik mis je. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je