Snap
  • Baby
  • Wereldlichtjesdag
  • Sterrenkindje
  • sterrenmama

Wereldlichtjesdag, voor de derde keer

Aanstaande zondag is het wereldlichtjesdag. Om 19.00 uur steken we een kaarsje aan voor je. De derde keer al weer, sinds jij niet meer bij ons bent.

Lieve Jort, ik hoop dat jij zondag bij oma op schoot zit en dat jullie samen naar beneden kijken. Dat je om 19.00 uur die lichtjes over de hele wereld aan ziet gaan, en dat je niet alleen voelt maar ook ziet dat er aan je gedacht wordt. Dat je bij oma op schoot zit en zij jou zachtjes in je oor fluistert hoe trots wij zijn op jou. Dat ze je vertelt hoeveel we van je houden. Dat we je zo graag bij ons hadden willen houden, maar dat je lichaam niet meer kon en dat we trots zijn dat jij het leven los kon laten. Dat oma je zachtjes wiegt op haar schoot, je lieve woordjes toefluistert en een slaapliedje voor je zingt. Al die dingen die wij zo graag met je hadden willen doen. Zulke eenvoudige dingen, die ik zo graag met je had willen doen, maar die nooit werkelijkheid zullen worden. Als wij dan in dit leven niet meer voor je kunnen zorgen, dan laat ik dat aan niemand liever over dan aan mijn eigen lieve mama. Gelukkig heb je haar; gelukkig hebben jullie elkaar. Lieve Jort, zondag branden al die lichtjes voor jou. Mijn dappere, sterke, lieve jongen. Ik mis je. 

4 jaar geleden

Voor mijn zoontje😢 👶 geboren en overleden op 15-01-2017

4 jaar geleden

Heel veel sterkte zondag, weet zeker dat Jort weet hoe trots jullie op hem zijn, maar ook dat jullie hem vreselijk missen, want weet hoe het gemis voelt. Liefs D xxx