{{ message.message }}
{{ button.text }}

Welke merk had jij in de Babykamer?

Als je een babykamer hebt moeten inrichten weet je vast hoeveel merken er wel niet zijn. Zodra je gaat beginnen weet je eigenlijk al bijna niet meer waar je het moet zoeken. Het aanbod is inmens, er zijn een aantal grote merken op het gebied van babykamer meubels en accessoires. Ik ben wel eens benieuwd wat voor merk jij gebruikte in de Babykamer.

Afbeelding blog 'Welke merk had jij in de Babykamer?' Achtergrond blur afbeelding

Natuurlijk zijn er een aantal grote babywarenhuizen die bijna iedereen wel bezoekt zodra ze zwanger zijn. Grote winkels waar bijna altijd wel zo’n beetje dezelfde merken worden aangeboden. Gelukkig is er tegenwoordig ook een heleboel online te vinden. Goeie babykamer ideeën met duidelijke foto’s en uitleg. Soms zelfs leuk met bijpassende producten erbij.

Onlangs hebben wij in de webshop het merk Little Dutch toegevoegd, dit merk is voor vele van jullie best bekend. Een hele grote collectie met leuke lampen, beddengoed en meer babyspullen voor zowel jongens als meisjes. Nu we dit merk zo’n beetje aan het inladen zijn, komen we er langzaamaan achter hoe bijzonder het eigenlijk is. Little Dutch groeit zo’n beetje met je baby mee. Zo hebben ze bijvoorbeeld een uitgebreide collectie voor een Mintgroene babykamer, beddengoed, aankleedkussenhoes en een uitgebreide collectie aan bijpassende lampen. Heel handig is dat zodra je kindje wat groter groeit en toe is aan wat veranderingen in zijn of haar kamertje, kun je gemakkelijk bij Little Dutch de spulletjes aanvullen. Zo verdwijnt uiteindelijk vaak de commode, maar deze kan prima plaats maken voor een echt groot bed. Bij Little Dutch koop je een dekbedovertrek wat nog steeds leuk bij die lamp en overige accessoires past.

Natuurlijk zijn wij nu heel erg benieuwd, wat vinden jullie van Little Dutch? En welk merk was jouw favoriet toen je zwanger was van je kindje?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je