{{ message.message }}
{{ button.text }}

Welke babyfoon gebruik jij?

“We hebben geen babyfoon nodig!”, riepen manlief en ik. We wonen in een appartement en zetten gewoon de deuren open.

Afbeelding blog 'Welke babyfoon gebruik jij?'

Toen de kleine er eenmaal was en wakker werd van ieder geluidje, we zelf het sluipen door het huis beu werden en ook regelmatig dachten hoor ik de kleine nou? Of als we dr dan horen huilen.. wat is dat voor huiltje? Is dit jengelen, is ze dr speen kwijt? Ligt ze nog wel stil met dr ogen gesloten of is ze echt wakker-wakker. Ja het werd tijd. Een babyfoon zou toch wel handig zijn.

Een babyfoon met camera wilde ik graag, maar jee wat zijn die dingen duur! En de hele tijd zeulen met zo’n apparaatje vind ik ook niet handig. Manlief werd op dat moment benaderd door Gynoii-nederland. Ze verkopen een babyfoon met camera nu nieuw in Nederland, voor een lekker prijsje en die wordt aangestuurd vanaf je telefoon of tablet. Handig! Ik zeulde mn telefoon toch al de hele tijd mee om de tijd in de gaten te houden, bij te houden welke borst gedronken moest worden of om foto’s door te sturen naar familie. Een echte mamarazzi in spe! Dus een app waarbij je de kleine ook kan zien is dan wel een uitkomst.

De babyfoon klemde we om het bednest heen. We downloaden de app op zowel de telefoon van manlief en mij als op het tablet. Huppa direct live beeld van ons ukje. Helemaal fan zijn we. De babyfoon wordt dag en nacht gebruikt. Niet alleen om haar te zien, te horen of met haar te praten.

Dit is zo’n hip geval waar je ook een Time-lapse, Foto’s en video’s mee kunt maken en bewerken. We kunnen zelfs zelf gekozen muziek afspelen. Niet van die standaard slaap-kindje-slaap, maar gewoon een nummer van je eigen playlist. Alles kan gedeeld worden op social media, opa’s en oma’s kunnen vanuit huis meekijken via het gastenaccount. Als ik een blokje om ga, naar de yoga-les of afspreek met een vriendin kan ik ook even gluren hoe papa het doet. Ideaal. Ja je leest het al ik ben echt fan.

"Een babyfoon we hebben er geen een nodig!" Maar nu toch wel handig. Welke babyfoon gebruik jij en wat was je reden om er toch ook maar een aan te schaffen? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je