{{ message.message }}
{{ button.text }}

Welcome little miracle!

Afbeelding blog 'Welcome little miracle!'

Hoi lieve mama’s!

Tijd voor mijn eerste post. Het is de eerste keer dat ik blog dus ik vind het redelijk spannend allemaal. Maar wie weet ontdek ik nog verborgen talenten. 

Ik ben dus Kelly (28) en ik ben ondertussen 5,5 jaar samen met mijn ventje Kevin (33). Hij komt uit België en ik uit Nederland, grenzeloos verliefd zou je bijna zeggen haha. Twee jaar geleden zijn we begonnen met het bouwen van ons huisje in Hulst, Zeeland. Nog niet alles is zoals we zouden willen maar stap per stap komen we er wel.

Mijn vriend was al lang klaar om papa te worden, bij mij duurde dit gevoel iets langer maar in 2018 vond ook ik dat we klaar waren om een gezinnetje te starten. In maart voelde ik dat ik zwanger was. Heel raar want hoe voelt het om zwanger te zijn? Ik ben nog nooit zwanger geweest. Toch wist ik het zeker. En ja hoor de test gaf positief aan.

21 december was mijn uitgerekende datum. Heel spannend of het een kerstkindje ging worden, maar nee kerst ging voorbij en ook nieuwjaar. Ze werd dus een 2019 baby’tje i.p.v. 2018. En nu zijn we met zijn drietjes of beter gezegd met zijn viertjes want Breezy poes hoort er ook bij. 

Naast mama zijn, werk ik bij Ici Paris XL. Heerlijk om dagelijks tussen luxe producten omringt te zijn. Jammer genoeg doe ik niet aan sporten of heb ik een hobby. Al vind ik fotograferen wel heel leuk en zou ik daar wel graag een cursus in willen volgen. Er zit te weinig uur in 1 dag, waardoor zulke dingen er jammer genoeg bij in schieten. Maar waarschijnlijk ben ik niet de enige mama met tijd tekort? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je