{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wel of niet laten huilen?

Afbeelding blog 'Wel of niet laten huilen? ' Achtergrond blur afbeelding

Ik dacht altijd dat ik dat wel kon me baby in slaap laten huilen, maar niets is minder waar. Al drie dagen ben ik ruim 1,5 uur bezig om Josefien te laten slapen. Eerste avond dacht ik misschien heeft ze wel pijn en huilt ze daarom. Ze huilt wel vaker maar dan loop je een paar keer terug om haar speentje te geven en uiteindelijk valt ze dan wel weer in slaap alleen nu wilde ze haar speen ook totaal niet. dus hop uit bed en nog even lekker bij ons zitten. Praatjes had mevrouw meteen. Uiteindelijk viel ze op me arm in slaap. Dus toen het de 2de avond weer hetzelfde gebeurde dacht ik je gaat niet uit bed. Dan maar bij haar op de kamer blijven. Zodat ze me wel hoort. Je raad het al na drie kwartier zat mevrouw toch weer bij ons en zat ze hele verhalen te vertellen. Terug leggen na een kwartiertje was ook echt geen optie. Meteen huilen was het dan weer. Niet heel zachtjes maar echt overstuur. Dus maar naast me in bed. De derde avond meteen weer huilen nadat ze in bed lag. Dit keer dacht ik er is niks aan de hand dus je kan best wel even huilen dan kom ik over 5 minuten weer kijken. Huilen werd gillen om vervolgens totaal overstuur te worden. Na 5 min troosten speentje en weer weg. Meteen weer overstuur. Pfff dit ga ik niet volhouden. Dus dan maar ernaast zitten. Boos was ze echt enorm boos. Denk dat op dit moment alle buren haar wel hebben gehoord. Dat er niemand heeft aangebeld is een wonder zo tekeer ging ze. Uiteindelijk dan maar naast me in en als ze slaapt leg ik haar wel over. Vrij snel werd ze rustig en hield ze me stevig vast. Enorm na snikkend is ze in slaap gevallen en kon ik haar overleggen nadat ze rustig was. Heb nog

10 min naast haar bedje gezeten en gekeken hoe ze sliep. Vind het zo zielig als ze overstuur is. Dikke tranen die over haar wangen lopen en dus uiteindelijk ook over die van mij. Mijn hart breekt dan echt. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je