{{ message.message }}
{{ button.text }}

Weil MAM dich liebt :)

Ik heb mee gedaan hier op Mamaplaats aan een win actie voor een MAM flesje tegen buikkrampjes. Deze heb ik gewonnen en gisteren was hij er.

Afbeelding blog 'Weil MAM dich liebt :)'

Mijn zoontje van bijna twee had toen hij klein was best veel last van buikkrampjes. Eerst bij de borstvoeding al een beetje en toen ik over ging op flesvoeding werd dat alleen maar erger. Omdat Nino ook erg snel dronk hebben we veel verschillende flesjes uitgeprobeerd zoals die van Avent, Dr. Brown en van Difrax. Uiteindelijk werkte de Avent fles waarmee we waren begonnen toch het beste maar dan met een andere speen erop een met een 1, 2, 3 standenspeen. De MAM fles heb ik nooit uitgeprobeerd want ik was wel klaar met elke keer nieuwe flesjes kopen. Verder hielp andere flesvoeding ook maar daar ga ik nu niet dieper op in.

Wel gebruiken wij graag de MAM speentjes. Nino houdt niet van spenen met een afgevlakt stuk. Het is dus Avent of MAM voor hem. De MAM spenen zijn ook super handig in de nacht omdat ze glow in the dark zijn en goed terug te vinden zijn. Ook Avent heeft wel glow in de dark spenen maar die doen het een stuk minder goed.

In het pakketje wat ik gekregen heb voor mijn toekomstige dochtertje zit een fles speciaal tegen buikkrampjes en twee speentjes. De fles is voor 4+ maanden. Dit is prima omdat ik de eerste maanden toch borstvoeding wil geven. De speentjes zijn van 0 tot 6 maanden, die kunnen we dus gelijk gebruiken.

Nu nog even wachten tot mijn kleine meid er is en de fles gaat gebruiken, als dat zover is zal ik een review schrijven over hoe de fles ons bevalt, stiekem hoop ik natuurlijk gewoon dat madam geen last zal hebben van buikkrampjes en we de fles gewoon kunnen gebruiken omdat hij fijn werkt. 

To be continued.

IMG_4397_1468666373.JPG

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je