{{ message.message }}
{{ button.text }}

Weer thuis!

Afbeelding blog 'Weer thuis!' Achtergrond blur afbeelding

Eindelijk na 8 dagen mag ons ventje weer mee naar huis toe. Hij slaapt daar erg goed. Zowel overdag als savonds. Wel moet de hele kamer donker zijn en zo min mogelijk geluid. We vinden het erg spannend. Hoe zal het thuis gaan? Ze gaven wel aan dat de kans groot is dat hij probeert om in zn oude gedrag terug te vallen. Dat maakt me nog zenuwachtiger. Die avond maak ik hem klaar om naar bed te gaan. Leg hem netjes rond half 7 in bed. Begint uiteraard direct te huilen maar ikzet door. Na 15 min ga ik effe kijken want zie geen speen meer op de camera. En die lag dus ook op de grond. Ik leg hem netjes neer en loop weer weg. Hij begint direct weer te huilen. Eenmaal beneden is hij stil en zie ik op de camera dat hij is gaan liggen. Nog geen 5 min later slaapt hij. Voor het eerst in 11 maanden tijd is hij thuis in zn eigen bedje en kamer binnen een half uur uit zichzelf in slaap gevallen! Ben zo trots op hem!

Elke dag gaat het slapen nu erg goed. Hij protesteert wel wanneer ik hem naar bed breng maar zodra ik de deur dicht doe is hij al stil en gaat lekker liggen. We merken wel wanneer er veel geluid is vooral van buiten dan is hij onrustig en kan nog niet in slaap vallen. Zodra het rustig is valt hij in slaap en slaapt hele nachten door! Voor hem heeft de opname echt geholpen. En zijn we ook wat meer te weten gekomen over wat hij wel en niet goed kan verdragen. Volgende week de 1e ergo therapie!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #slapen

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je