Snap
  • Baby
  • post

Weer terug

Mama is er weer

Deze mama is weer terug. De afgelopen weken waren troubelig. Het meisje ziek, mama ziek, mama die niet beter werd en een hoop andere dingen. Nu ben ik weer terug!

Ons meisje gaat als een trein. 17 maanden en klimt op haar kinderstoel. Iedere dag wel een nieuw woordje. Ze gaat al vol op tekenen op haar tekenbord. De meeste beestjes herkent ze al. Wanneer je vraagt waar zit je hartje? Dan legt ze haar hand op haar borst en begint te kloppen en zegt boem boem. Zo lief. Pogingen worden gedaan om te eten met lepel en vork. Spelen gaat steeds beter. En gaat mama koken dan gaat de kleine meid ook aan de gang. Wanneet ze naar bed wil zoekt ze een knuffel uit en loopt naar de deur.

Want een feestje iedere dag iets nieuws.

Helaas lijkt er wel weer een allergie te zijn voor bepaalde voedingsmiddelen anders dan melk. We zijn er nog niet uit welke. Dus hier staat nu de antihistaminicum in de kast. Dat is wel rot. Tot nu toe bleef het bij acute roodheid en nog geen benauwdheid. Hopen dat dat uit blijft. Maar dat is lastig wanneer we nog niet weten om welke stof het gaat. We zien wel!

10 jaar geleden

Dank je braamn het is goed er weer te zijn

10 jaar geleden

Welkom terug!

10 jaar geleden

Lief dat je het vraagt, een heel innieminnie beetje vooruit, een nieuwe therapie in gegaan en een past hele kleine stapjes aan hey zetten

10 jaar geleden

Fijn dat je er weer bent! Sneu voor je meissie dat ze allergieën heeft, ik hoop dat je er snel achter bent waar ze allergisch voor is.