{{ message.message }}
{{ button.text }}

Weer een blog na lange tijd

Over hoe het nu gaat

Afbeelding blog 'Weer een blog na lange tijd'

Na een hele lange tijd weer eens een blog van mij. Het jaar eindigt, en we gaan naar 2018 toe. Een jaar waarin ons grootste geluk ons geschonken is, onze geweldige zoon, inmiddels bijna 1 jaar. ( 14 januari ) Nooit geweten dat moeder zijn Zo bijzonder is, wel altijd gedacht maar nu je dit zelf mee mag maken is het nog mooier dan wat mensen zeggen. Na een zeer heftige start gaat het gelukkig met ons kleine ventje super goed. Hij groeit als kool, is super lief en vrolijk, best wel heel erg stout en uitdagend maar dat hoort erbij en vind ik af en toe best grappig. Ik ben na de bevalling nog steeds niet mijzelf, heb nog veel last van paniek aanvallen, dwangmatig zijn, gestresst, en uiteraard m'n trauma met Daan. Ademt hij nog, gaat t goed met hem etc. Etc. Dit is enorm zwaar en kost mij af en toe ook veel energie. Ik heb dan ook eindelijk de stoute schoenen aan getrokken en ben bij een psycholoog in therapie. Ik heb ptss, post traumatisch stress syndroom. Hiervoor krijg ik nu EMDR therapie. Het is een hele zware therapie maar ik merk nu al dat het helpt. Uiteindelijk moet ik mijn trauma mee gaan nemen in mijn levensgeschiedenis en moet ik er mee om leren gaan. Ik raad iedereen aan wie hier ook mee te maken heeft of heeft gehad om deze therapie te gaan doen, de stap zetten is moeilijk maar het is uiteindelijk voor een goed doel. Vanaf januari ga ik ook weer aan het werk. Ik heb er enorm veel zin in. Mijn man werkt in de horeca nu volledig dus kan overdag lekker thuis zijn bij de kleine zodat hij niet naar de opvang hoeft. Dit is voor mij een geruststelling. Anders was ik ook niet gaan werken. Ik hoop dat 2018 mij een goed herstel mag brengen, en dat ik weer een beetje de oude ik mag worden. Samen met mijn geweldige partner en ons geweldige zoontje. Ik ben super trots en blij met hun en dat ze mij in alles steunen. 2017 was totaal niet mijn jaar. Baan kwijt geraakt, vriendschappen kwijt geraakt, een nogal heftige gebeurtenis meegemaakt naast de bevalling.. maar gelukkig een heel groot lichtpunt en dat is onze kleine stoere vent! Ookal staan soms mijn negatieve gevoelend bovenaan, Daan en mijn partner staan altijd op 1! Veel goede moed, geluk en gezondheid voor iedereen! Dat 2018 jullie jaar mag worden! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je