{{ message.message }}
{{ button.text }}

Week 4; BABY VAN 10 MAANDEN OP HET POTJE! #FAIL

Daar gaan we dan, week 4 op het potje, gaat ons dit lukken? Lees mee met ons avontuur...!

Afbeelding blog 'Week 4; BABY VAN 10 MAANDEN OP HET POTJE! #FAIL' Achtergrond blur afbeelding

Weer een week verder en weer van alles meegemaakt,

Deze week ging eigenlijk niet zo goed, ik was moe en daardoor niet alle cue's meegekregen.

Na de ochtend voeding zet ik hem altijd even op het potje, zo gezegd zo gedaan maar hij deed niets, dus na een paar minuten eraf gehaald want hij was een beetje onrustig. Met de gedachten, ik zet hem over 10 minuutjes er weer op.

Everybody that knows me, weet dat 1 minuut een heel ruim begrip is oor mij, of 2 seconden, want ik heb gewoon echt niet door dat er soms al 10 minuten voorbij zijn, voor mijn gevoel was het hooguit 2 minuten. Even snel afwassen, even snel afstoffen, even snel stofzuigen...#$% hij moest nog op het potje! Dus snel; baby uit box,broekje uit,luier uit en hup op het potje! 

TE LAAT, obviously, heel de luier zat al vol plas #Fail.  Dit gebeurde me bijna iedere dag deze week! My timing is of.....

Vorige week vertelde ik hier dat baby om 5 uur wakker werd om een #2 te doen, dat is gelukkig veranderd! Want na een hele week om half 7 (dan vertrekt mijn vriend naar zijn werk en kust ons gedag) er achter te komen dat baby een spuit luier heeft (doorkomende tandjes) en hem zelf nog half slapend in bad te moeten doen is dat deze week gelukkig veranderd! Hij slaapt nu meestal wel door tot 6 uur en is dan klaar wakker, en gaat rechtop in bed zitten, ik weet dat het dan geen nut meer heeft om hem bij me te nemen, want dan gaat hij gewoon echt niet meer slapen. Dus opstaan, pyjama open knopen en op het potje,

binnen 2 minuten een big  #2 en ook altijd wel een beetje #1. Helaas word hij tussen door s'nachts wakker en ik vermoed dat dat het moment is dat hij dan ook een beetje plast. Het zijn geen volle plasluiers maar wel genoeg om te voelen dat hij iets heeft gedaan!

Ik ben wel heel blij met deze verandering want s'ochtends vroeg poep weg spoelen van zijn lijfje en kleding is so not my kind of morning!  

Even begon ik te twijfelen of ik dit wel kon, maar goed, dat is de vermoeidheid talking en toen de spuit luiers verdwenen en hij s'ochtends (al is het heeel vroeg) gewoon op het potje poept en plast kreeg ik weer een zelfvertrouwen boost dat ik dit WEL kan. 

Maar niet zonder slag of stoot!

Lezen jullie mee hoe het verder gaat? Of ik mijn motivatie weer helemaal terug krijg En of hij ECHT zindelijk word op deze manier?

to be continued

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je