{{ message.message }}
{{ button.text }}

Week 3; BABY VAN 10 MAANDEN OP HET POTJE!

Daar gaan we dan, week 3 op het potje, gaat ons dit lukken? Lees mee met ons avontuur...!

Afbeelding blog 'Week 3; BABY VAN 10 MAANDEN OP HET POTJE!' Achtergrond blur afbeelding

Hoe ging week 3? Nou als je dacht dat ik hem ondertussen braaf heb kunnen laten zitten? Think again, hij heeft er gewoon nog een trucje bij bedacht! HIJ GAAT GEWOON STAAN! Seriously? Het is niet zo dat hij ooit zijn papa naar de wc heeft zien gaan en dat nu na wilt doen, nee hij wilt gewoon echt niet meer blijven zitten? Of....

Laten we het erop houden dat ik hem echt bezig moet houden want anders gaat hij zelf opzoek naar een leukere tijdsbesteding en gaat hij op eigen houtje op onderzoek uit, 

dat kleine pluisje dat je vergeten bent op te zuigen? I am gonna hunt it down mama! En zzzjoeeef weg is ie! Die kabel daar in de hoek? Hmm mama kijkt even niet, dus ik heb vrij spel! Kijken hoe ver ik kom.... Die vensterbank zo ver boven mijn hoofdje, die kan ik van onderaf heel goed bestuderen en nu zie ik dat ik die met mijn kleine handjes makkelijk vast pakken kan en mezelf zo ophoog kan trekken! KIJK MAMA! Met 1 hand ;)

Dus nu moet ik naast hem blijven zitten en speel ik met hem, zing ik liedjes en maak ondertussen geluiden als:

Pssssszzzzzssss(#1) & Uqghrrrrrr (#2)

Wat ging er niet goed deze week?

  1.  Heel vaak hem weer terug op het potje "moeten" zetten omdat hij ging staan,kruipen u name it!
  2. Hij ging naast zijn potje zitten en zat met zijn hand in een #2 en die ging ook richting......pfff
  3. Hij besloot om voortaan om 5 uur s'ochtends wakker te worden en een #2 te doen, tja sorry maar op dat tijdstip ben ik nog niet mens genoeg om hem op het potje te zetten #Idontsmellit

Wat ging er goed deze week?

  1. Van 3 luiers zijn we naar 2 luiers gegaan! (1 overdag en een nieuwe voor s'nachts)
  2. Hij heeft ontdekt waar zijn plasje uit komt!
  3. Ik weet nu welke geluidjes hij maakt als hij #1 doet!


Lezen jullie mee hoe het verder gaat? Of we echt uit de luiers kunnen komen op deze manier En of hij ECHT zindelijk word op deze manier?

to be continued!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je