{{ message.message }}
{{ button.text }}

Week 22 tot 27, dag kleine vriendin.

De tijd blijft maar vliegen en afscheid nemen hoort er schijnbaar ook bij.

Afbeelding blog 'Week 22 tot 27, dag kleine vriendin. ' Achtergrond blur afbeelding

Het viel me toch wel wat zwaar dat thuis zitten. Vanwege de eventuele ziektes die kinderen over kunnen brengen mag je hier in Italie niet op kleuterscholen werken als je zwanger bent en dus zat ik vanaf oktober thuis. Gelukkig was G. overdag ook veel thuis dus dat scheelde.

Had ik jullie al over onze poes Chicco verteld? We haddenhaar sinds een jaar en hadden geen idee hoe oud ze moet zijn geweest maar dat maakte niet uit en ze hoorde voor 100% bij onze familie maar helaas ging het tijdens de zomer niet echt goed met haar. Begin oktober zijn we dan ook voor de 100e keer naar de dierenarts gegaan en hier was ze nog zo actief dat de dierenarts toch nog wel een andere kuur wilde proberen. Het leek de eerste 2 dagen beter te gaan dus we waren erg blij! Vanaf dag 3 sloeg het helaas helemaal om en zal jullie de details besparen. Na nog een paar dagen ging het zo slecht dat we dachten dat ze de nacht niet zo halen maar dat deed ze wel, toen hebben we er voor gekozen om haar die morgen in te laten slapen. Wat was ik verdrietig, ik was door de zwangerschap al wat emotioneler dan normaal en nu kon ik de tranen gewoon niet meer binnen houden. Gelukkig waren we eindelijk begonnen met de babykamer en zou ik eind oktober even naar Nederland gaan en dat zou vast afleiden.

Het tripje naar Nederland was kort maar gezellig, ik zou die dagen alleen maar naar opa en oma gaan om extra te genieten van oma. Samen op het bed, samen kleertjes voor de kleine uitzoeken via internet en samen naar the voice kijken. Kort maar krachtig. Haar verjaardag kwam dichterbij dus we hebben elkaar beloofd dat we elkaar eind november weer zouden zien en dat we zouden proberen met de auto te komen..

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je