{{ message.message }}
{{ button.text }}

We zijn er doorheen!

We zijn erdoorheen, met heel wat bloed, zweet en tranen. En niet te vergeten een hele hoop slaapgebrek!

Afbeelding blog 'We zijn er doorheen!' Achtergrond blur afbeelding

Ik heb al een tijdje geen blog meer geschreven, ik kwam namelijk echt nergens aan toe! Die slaapregressie gecombineerd met het 4e sprongetje deed ons(lees mij) flink de das om! Ik heb wekenlang zo goed als niet geslapen, tot het punt dat meneer snachts maximaal 2 uur tussen de voedingen liet zitten en dan in de ochtend om 5 uur besloot dat het tijd was om op te staan! Het was echt even overleven. 

Maar, inmiddels komen we weer ergens! Hij gaat 's avonds steeds makkelijker slapen(vanavond gewoon direct na de voeding in bed gelegd en hij slaapt!) Hij slaapt daarna tussen de 6 en 7 uur aan 1 stuk, daarna zo'n 1,5 a 2 uur tussen de voedingen maar dat vind ik nog ff dikke prima. Hij slaapt weer wat langer door, pakt overdag beter zn slaapjes. Wat een verademing! Zeker als je soms gewoon 3 uur achter mekaar bezig was om 's nachts het kind weer in slaap te krijgen, om na 2 uur alweer wakker te worden! Dus deze mama is heel erg gelukkig! 

Ook besloot meneer vorige week om heel doelbewust te gaan rollen van zn rug naar zn buik, corrigeerde zelf even het armpje wat in de weg lag, heel impressive. Om vandaag maar te beginnen met Tongeren over zn speelkleed en vervolgens zn bovenlijfje er al buiten te hebben gekregen! Dan zie je dus gewoon gelijk het resultaat van zo'n sprongetje, dat is wel echt heel gaaf!

Momenteel is het mama voor en mama na, als hij te lang bij papa zit naar zijn mening en mama is in de buurt, dan is t jengelen en uiteindelijk zelfs krijsen. Dus nu het volgende puntje om aan te werken, mama moet soms ook dr handen vrij hebben tenslotte en hij kan moeilijk 24/7 in de draagdoek/zak. Maar met wat meer slaap kunnen we dit prima aan!

Over 4 dagen is hij alweer 5 maanden oud! Krijgt af en toe al een proefhapje om te smaken te leren kennen en te wennen aan andere dingen als mama's melk. En tot nu toe gaat ook dat goed! 

Al met al, toe aan de volgende fase! Het gaat zo hard! (Maar oh wat genieten we van ons kleine zonnetje!?)

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je