{{ message.message }}
{{ button.text }}

We wachten al zo lang#29

Waar blijf je nou lieve jongen?

Afbeelding blog 'We wachten al zo lang#29' Achtergrond blur afbeelding

Jeetje wat is het alweer een tijd geleden dat ik heb geschreven en jullie op de hoogte heb gehouden.
Ondertussen heb ik een nachtje in het zh geslapen met sedatie maar helaas mocht het niet baten, dacht ik vorige week dat de bevalling was begonnen maar er was nog niks verweekt en is mijn bevalling van een geboorte centrum bevalling gegaan naar een in het zh.
Heb ik ondertussen een psychische verpleegkundige die het allemaal iets lichter maakt en heeft gezorgd voor de plaats indicatie zoals dat heet en is het daarom een zh bevalling geworden, wel mag ik zodra de kleine eruit is lekker bijkomen in het geboorte centrum.
Is onze kleine man alweer een jaar en 9 maanden en spreekt ie de meeste dingen met 2 woorden uit en vraagt waar die behoefte aan heeft en gaat nog steeds braaf elke dag op het potje

Wat een frustratie kan een mens hebben, lieve baby kom maar gauw

Lieve ongeboren baby, ik heb besloten nu deze dagen zo vervelend en vol stress zijn om het maar van mij af te schrijven.
Van de week heb je mij goed laten schrikken, je bewoog niet zoveel meer als ik was gewend en we zijn toen toch maar even extra op controle geweest en hebben je weer even mogen zien.
Gelukkig bewoog je weer goed, en groei je nog steeds goed en helaas zit je ook nog te goed.
Ik ben nu alweer iets meer dan 39 weken, en mijn lichaam doet zo zeer, je mama kan eigenlijk niet meer, maar ze vinden het niet erg genoeg dus we gaan maar weer door.
Ik kan niet eens meer even lekker wandelen of genieten zonder dat ik pijn heb, en wat slapen is weet ik al helemaal niet meer.
Dus ondertussen ben ik een gestreste zwangere mama, en loopt je broertje elke ochtend "baby uit" te roepen.
We zijn er allemaal klaar voor, alles staat klaar, spullen zijn gepakt, jullie kamertje is ook klaar want je mag gezellig bij je grote broer op de kamer gaan slapen en wonen.
We zijn zo benieuwd naar hoe je eruit ziet, hoe je voelt en ruikt, en wat je broertje van je vind want hij is zo gewend aan dat jij in de buik van mama zit.

Lieve ongeboren zoon, a.s zaterdag is mijn uitgerekende datum en hoewel ik weet dat het zeer onwaarschijnlijk is dat ik exact op deze datum beval zou het zo fijn zijn je eindelijk vast te houden.
Je mama heeft zo’n last van dr rug, en jij vind het veel te leuk overal op te duwen daar binnen in mama’s buik, je draait en je doet maar wat, ik zie mijn buik alle kanten op gaan.
Maar gelukkig ben je al 3 weken nu fijn ingedaald en hoef ik mij daar geen zorgen meer om te maken als de vliezen breken.

Lieve baby, we wachten op jou en zijn er klaar voor, jij ook?
Heel veel liefs je mama’s en grote broer

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je