Snap
  • Baby

Wat leuk zo`n grote broer en zus.

Ons kleine ventje heeft een heel grote broer en zus. Ze zijn al 11 en 12 jaar oud, maar dat maakt het niet minder leuk.

Beide kids zijn gek op hun kleine broertje, hij draagt dan ook de titel favoriete broertje. Iets waar die twee het eens over eens zijn.

Zijn grote broer speelt maar al te graag met hem. In het begin vond hij het erg wennen en wist hij niet zo goed wat hij moest doen. Je moet ook zo voorzichtig doen mt een pasgeboren baby en als het huilt weet je niet wat er aan de hand is, dus hoe moet je dan het probleem oplossen.

Zijn zus daar in tegen stond direct bij elk huiltje met haar neus boven de box of zijn wiegje." Ohh is er wat moet je grote zus even lekker kroelen met jou?"

Dat is iets wat we een beetje hebben moeten temperen. Een baby mag best wel even laten merken als hij het ergens niet mee eens is en als hij even in de box wordt weg gelegd kan hij daar ook best wel even in jammeren. Hij zal immers moeten leren zichzelf te vermaken anders heb je er straks eentje die niet zich zelf kan vermaken met alle gevolgen van dien.

Nu menneertje een paar maanden oud is wordt het steeds leuker voor grote broer en zus. Er kan nu al echt gespeeld worden met de kleine vent. Vooral kiekeboe is een enorme hit hier. Ook eten geven is leuk. Nu krijgt het ventje borstvoeding dus de fles geven zat er al niet in voor ze, maar nu we met fruit en groente zijn begonnen is het bijna ruzie over wie nou mag voeren. Ook de luier verschonen wordt met alle liefde gedaan door beide kids. Heerlijk die extra handen.

Grote broer kan niet wachten tot hij kan lopen zodat hij zijn broertje kan leren voetballen.  Van mij mag dat nog wel even duren ik vind het nu al zo snel gaan.

Vinden ze hem dan nooit vervelend???

O jawel hoor. Als hij heel veel te vertellen heeft terwijl zij graag tv willen kijken. Want meneertje overstemt met zijn vocale volume ieder geluid hier in huis.

 

11 jaar geleden

hahaha wacht maar grote broer als ie al je speelgoedjes op gaat eten :) leuk hoor!

11 jaar geleden

Super leuk!

11 jaar geleden

Lief <3

11 jaar geleden

Gezellige boel! En wat een schattige foto...