Snap
  • Baby
  • post

Wat gaat het allemaal weer snel...

9 dagen oud is ie alweer vandaag...wat vliegt de tijd weer!

Het is vandaag alweer 9 dagen geleden dat Mielo ons gezin heeft uitgebreid... en wat een rijkdom!

Het was voor de oudste behoorlijk wennen, en hij was ook verschrikkelijk stout deze week. Hij is bezorgd om zijn broertje gelukkig, en wil ook niet dat hij huilt en komt de speen brengen en helpen verschonen, kusjes geven enz enz...maar oei oei wat maakt ie ons (de ouders) het leven zuur zeg! Van alles stouts doen, grote mond teruggeven ineens, er komen woorden uit die we niet eens wisten dat hij kon! Heel wat strafhoeken gehad deze week, als ik Mielo verschoonde, rende Remco ervandoor met de kleren en de pamper die ik klaar had liggen, als ik voed gaat ie ook vanalles uitspooken...erg vermoeiend, en hopelijk trekt het snel bij! (als iemand tips heeft, ze zijn welkom! We betrekken hem al overal bij en hij krijgt ook alle aandacht van bezoek als het komt...dus niet dat ie ineens "vergeten" is of dergelijk!)

Met Mielo gaat alles heel goed, de borstvoeding is goed op gang gekomen, al is het aanleggen nog een uitdaging. (grote tepelhof aan 1 kant met kleine tepel), maar we blijven verder ploeteren ;)

De eerste 7 dagen echt met kromme tenen van de pijn lopen voeden, tepels waren helemaal kapot en ik had het bijna opgegeven...gelukkig dat het nu sinds 2 dagen geen pijn meer doet haha.

Hij is al aangekomen dus hij krijgt wel genoeg binnen, en vandaag de eerste regeldag gehad waar hij steeeeeeds aan de borst wil... gelukkig dat vandaag mijn man vrij was, want ik heb bijna niets anders gedaan als gevoed vandaag haha.

De bronchitis is ook weg aan het trekken gelukkig, dus dat gaat ook weer beter, en we wennen met zijn allen wel weer aan deze nieuwe gezinssituatie. Maar wat vergeet je snel hoe klein zowat pasgeborens is zeg... Als ik de oudste verschoon is dat zo'n verschil met die kleine tere billetjes van Mielo haha

10 jaar geleden

Veel geluk met je gezin! Geniet er maar van.

10 jaar geleden

Geniet maar lekker!

10 jaar geleden

Geniet van je mannetjes! De oudste moet gewoon even wennen, komt goed!