{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat een zware week

Afbeelding blog 'Wat een zware week' Achtergrond blur afbeelding

Dag mijn lieve kleine jongen,

Mama kan de slaap maar niet vatten. De dag komt ook dit jaar weer heel dicht. De dag die voor ons 1 van de zwaarste dagen van ons leven was. Ik weet niet hoe ik nu weer de dag zal doorkomen. Vrijdag ben je al 2 jaar van ons ontnomen. We zijn al 2 maal ouders maar mochten onze engeltjes niet bij ons houden. Wij blijven achter met een grote leegte in ons hart en armen.... De dag dat jij geboren werd was ik opnieuw na lange tijd terug echt gelukkig! Maar na 2 weken werd het een echte hel! Je had dezelfde vreselijke ziekte als je grote zus en ze konden niets meer voor je doen. Ze wilden nog vanalles van onderzoeken doen en we lieten je dus nog een week in leven. Het werd een week van vele emoties... Het geluk dat we jou hadden, en het verdiet om het besef dat we je zouden moeten laten gaan. Toen die dag er eindelijk was wou mama helemaal niet naar het ziekenhuis komen. Ik wou wakker worden uit de nachtmerrie waar we inzaten. Maar helaas was het geen nachtmerrie het was realiteit. De machines die jouw tengere lijfje in leven hield werden afgezet en zo zagen we met de seconde het leven in je verdwijnen. Weet da mama spijt heeft van die beslissing al weet ik wel dat het de juiste was. Mijn stoere jongen kijk je vannacht eens vanuit je sterrenkamertje naar me samen met je zus?
We missen jullie

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je