{{ message.message }}
{{ button.text }}

wat een huilbaby met je kan doen

Onze kleine meid heeft de eerste weken alleen maar gehuild en dat vermoeid zowel kind als ouders. Het put je geestelijk en lichamelijk uit..

Afbeelding blog 'wat een huilbaby met je kan doen'

de eerste week na de geboorte van onze dochter ging alles geweldig. Ze sliep goed, at goed en was erg tevreden. Nadat de kraamzorg weg was begon de zware tijd. Onze dochter bleef huilen snachts en overdag en ze sliep daardoor ongeveer 5 uurtjes per dag. Wij als ouders hadden daardoor ook geen rust. Je hebt er alles voor over om je kind te helpen dus ga je alles proberen. Haar vast te houden, extra eten, schone luier, in bad doen, rond lopen, over haar buikje wrijven en liedjes zingen. Maar naar een week alles te hebben geprobeerd zijn we toch maar naar de huisartsenpost geweest. Daar werd ze naar gekeken en kwam de arts tot de conclusie dat ze helemaal gezond was en we konden weer naar huis. Natuurlijk fijn om te horen maar het huilen werd niet minder. Mijn partner en ik werden er moedeloos van. We probeerde vanalles maar ze was ontroostbaar.  Ik zat er helemaal doorheen en zat daardoor net zo hard mee te huilen. We hadden beide zo een medelijden met onze dochter dat we het niet langer aan konden zien.  Dezelfde week zijn we nog bij 3 artsen geweest die allemaal dezelfde conclusie hadden. Een arts had zelfs het " goede" idee om snachts maar rondjes te gaan rijden met de auto want dan was ze stil. . Dat hebben we niet gedaan maar wel een afspraak gemaakt bij de kinderarts.  De volgende dag konden we gelukkig al terecht en werd ze weer helemaal naar gekeken.  Alleen had de kinderarts een andere conclusie dan de 4 huisartsen.  Namelijk een ruisje bij het hart(gaatje in het hart) hevige darm krampjes en reflux.(steeds omhoog komen van voeding) ze werd meteen opgenomen op de kinderafdeling ter observatie. Eenmaal in het ziekenhuis sliep ze natuurlijk als een roosje.  Maar de verloskundige daar gaven ook aan dat het vaak zo gebeurd dat ze in het ziekenhuis goed slapen.  Na vier dagen mocht ze mee naar huis en naar twee weken mogen we bij dr cardioloog komen om het ruisje na te laten kijken. Op het moment is onze dochter thuis maar huilt bijna weer net zoveel als voorheen.  Het lijkt of ze pijn heeft maar weten niet waaraan. Na contact met de poli kindergeneeskunde mogen we morgen eerder langskomen omdat ook hun het niet goed vinden dat ze zoveel blijft huilen. Ik krijg zelf bijna het idee dat wij iets verkeerd doen. Ookal geven ze in het ziekenhuis aan dat we alles doen hoe het hoort. Ook horen we mensen zeggen is het niet het kiss syndroom omdat ze daar wel kenmerken van heeft.  Dus ook dat gaan we nog na laten kijken. Nog even spannende weken. Misschien herkent iemand zichzelf hierin of heeft iemand nog tips want we staan echt voor alles open. Groetjes een bezorgde moeder

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je