{{ message.message }}
{{ button.text }}

wat een heerlijk voorjaar op naar de zomer

Afbeelding blog 'wat een heerlijk voorjaar op naar de zomer' Achtergrond blur afbeelding
Wat is het toch weer genieten dit voorjaar ongekend! vanaf begin april tot nu eigelijk alleen maar zonnige dagen met name in het weekend dus op en top plezier voor de kids. Ik schrijf dit terwijl ik lekker in mijn achtertuin geniet van mijn kids die zich vermaken in het zwembadje. Zo zie je maar weer, toen het zwembad als cadeau werd gegeven op de verjaardag van mijn dochter dacht ik nog...... een zwembadje in Nederland, maar nu het ding heeft zijn geld al 100 keer opgebracht. Iedere ochtend vullen met vers water, want de kids staan al weer klaar in hun nieuwste badkleding...... En natuurlijk zie ik net een buggy door de poort komen, wie anders dan de buurvouw met haar kleintjes die natuurlijk ook in het water willen spelen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je