{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat een gedoe (niet op fb)

.

Afbeelding blog 'Wat een gedoe (niet op fb)'

Ik vraag mij wel is af, wat je toch verkeerd doet, als je graag zwanger wilt worden. Ik lees verhalen over vrouwen die al jaren bezig zijn, en die zich beiden hebben laten testen en alles was gewoon goed. Dus de mogelijkheid is er om kindjes te krijgen, maar het gebeurd gewoon niet. Ik voel sinds gisteren hele kleine, niet vervelende steekjes rond mijn baarmoeder, een soort druk. Ik denk dus echt dat ik gewoon zaterdag of zelfs morgen al ongesteld ga worden. Misschien moet ik toch maar het advies van de gyno gaan opvolgen en gaan beginnen met ovulatie testen na de menstruatie. Zijn hier meer meiden-mamma´s die nu al een tijdje bezig zijn met zwanger worden?? En hoe voelen jullie je, en hoe gaan jullie ermee om??

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je