{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat als je kindje niet gezond is. .vervolg 2

Hoe om te gaan met dit afschuwelijke nieuws.. en eindelijk komt thuis in zicht!

Afbeelding blog 'Wat als je kindje niet gezond is. .vervolg 2'

de artsen zouden het gesprek vervolgen en ons nu even met rust laten. de woorden blijven door mijn Hoofd spoken..was dit wel Echt? ! Hoe kan dat! Nova deed het zo goed! we Lopen de kamer uit en daar Staan de "buren" van Nova.ik Vertel in tranen en tuiten wat we te horen hebben gekregen en hun beginnen ook te Huilen. Ik bel mijn zusje en mijn moeder. .ontroostbaar zijn ze allemaal. Ik knuffel mijn vriend en zeg hem het komt goed..ik vind het nog erger voor hem.. zijn eerste kindje.. en dan dit allemaal!  Ikzelf ben komende dagen echt down. Mijn melk productie was tot nu toe maar minimaal maar er komt niets meer uit na dat nieuws..en ik geef het op. Nova gaat vooruit maar voor mij staat de tijd stil. .na 2 weken herpak ik mezelf en troost mezelf met een het komt wel goed! Nova heeft sterke ouders nodig nu! 

Nova groeit en gaat over de 2 kilo heen..hij ademt steeds meer zelf en uiteindelijk doet hij het zelfstandig!  Flesjes drinkt hij inmiddels ook en de operatie komt steeds dichterbij. En ineens is die dag er. Nova is 2,5 kilo geweest. .chirurg spreekt met ons en dan gaat het gebeuren!  Thuis komt in zicht! Eind maart wordt hij geopereerd en zijn stoma wordt verwijderd. Het herstel gaat zo snel dat hij 8 dagen na de operatie naar huis mag!  PRECIES 12 weken! 12 lange heftige weken en we gaan! Thuis wordt alles versierd ..de maxi cosi gaat mee en wat zijn we blij!!! Ontslag gesprek met de artsen gehad en dan na zijn fles krijgen we groen licht. Spannend dat is het zeker!  Zo'n klein hummeltje van 45cm en 2,6 kilo. Het genieten kan beginnen!

Wordt vervolgd! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je