{{ message.message }}
{{ button.text }}

Was het in de aanbieding ofzo.....

MAAR WAT WAS DIT..... ONZE DONOR WAS UITVERKOCHT. DIT KAN TOCH NIET WAAR ZIJN!!!!!!!!

Afbeelding blog 'Was het in de aanbieding ofzo..... '

In mijn kraambed ging ik opnieuw shoppen bij onze spermabank in Denemarken.... de angst sloeg me om mijn hart... Hij was uitverkocht, hoezo uitverkocht, dat kan toch niet. Ik was in alle staten. En nu? Een andere donor? Is dat wel wat we willen? Hmmmm.

Ik vraag mijn lieve man om mijn telefoon. Mijn eerste telefoongesprek vanuit mijn kraambed in het ziekenhuis gaat dan ook naar Denemarken. De adrenaline giert door mijn lijf. Ik doe mijn verhaal in het engels. Ziekenhuis, bevalling, mooie dochter, opnieuw shoppen..... OMG.... UITVERKOCHT.

De lieve medewerkster van de Cryos.dk begreep het probleem en ze vroeg me eerst even rustig te worden. Het was inderdaad vervelend dat de donor uitverkocht was maar dat was echt nog niet het einde van de wereld!

OOOOHHH???

We konden op een wachtlijst geplaatst worden voor deze donor. Wanneer er rietjes terug zouden komen (bijvoorbeeld omdat men stopte met het traject of omdat mensen gingen scheiden bijvoorbeeld) dan konden deze door ons gekocht worden. Er gloorde hoop.

Ik heb ons op de lijst laten plaatsen en dat was op dat moment ook alles wat ik kon doen. Ik liet het dan voor dat moment ook los. Ook al bleef het op de achtergrond wel sudderen want we wilden het liefst nog een kindje door middel van gebruik van hetzelfde donormateriaal. Dan zijn de kindjes gewoon voor de 100% genetisch verwant.

Na nog vier dagen in het ziekenhuis moest ik (eigenlijk onverantwoord en veel te vroeg) naar huis. Ik kon nauwelijks lopen, pieste continu in mijn broek of op de vloer en over andere onsmakelijkheden maar te zwijgen. De kraamverzorgster die bij thuiskomst op ons wachtte wist niet wat ze zag... "onverantwoord" hoorde ik haar mompelen. Ik was het met haar eens. En dan hadden ze me eigenlijk al een dag eerder naar huis willen sturen. Ik ben naar boven gebracht en heb daar eigenlijk de eerste weken als moeder doorgebracht. Ik kon helemaal niks zelf. Ik kon niet voor ons meisje zorgen. Gelukkig was onze kraamverzorgende geweldig en kon mijn moeder drie weken kramen nadat de kraamverzorgende weg moest. Zij hebben ons echt super geholpen.

En mijn man..... die is geweldig. Hij zorgde voor ons meisje en mij wanneer hij maar kon. Zijn band met zijn dochter is dan ook heel bijzonder. Ze zijn dol op elkaar.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je