{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wanneer wordt het makkelijker?

Afbeelding blog 'Wanneer wordt het makkelijker?'

Hebben jullie dat ook wel eens, dat je er even helemaal doorheen zit en als je kindje huilt dat je het liefste heel hard meehuilt?

Ik de laatste dagen wel. Onze Nathan sliep tot een aantal weken terug al een hele tijd van 20 tot 4, kreeg dan een fles en sliep weer tot ongeveer half 6. Daarna namen we hem altijd bij ons in bed want dan sliep hij echt niet meer in zijn ledikant (fout, i know) zodat we alle 3 nog even konden slapen.

Maar sinds hij zijn 2e vaccinatie heeft gehad.. pfff.. Hij is er heel erg ziek van geweest (en dat was dat weekend dat het hier 36 graden was, niet leuk want hij had het al zo warm van de koorts!) en heeft een week ‘s nachts lopen spoken. Ik weet dat het even duurt voordat de koorts helemaal uit het lichaam is, maar inmiddels zijn we 3 weken verder, wordt hij nog steeds rond 23u, 2u en 3u wakker en als hij naar bed gaat ‘s avonds zijn we 1,5 uur bezig voordat hij slaapt terwijl hij altijd tijdens zijn avondfles in slaap viel en we hem dan zo weg konden leggen.

dus na 3 weken weer 3 keer per nacht wakker (en dan is het niet speentje erin en weer doorslapen, nee een half uur spenen, wiegen etc) is de pap een beetje op. Tegen de tijd dat je zelf weer in dromenland bent, hoor je weer wat gejengel.

Overdag slapen is altijd al een dingetje geweest bij Nathan maar wat vond ik het fijn dat we wel van de nachten op aan konden.

Overdag bijtanken is er dus ook niet bij, omdat meneer alleen maar hazenslaapjes doet.

Ik werk zelf op maandag tm woensdag en ik vind het heerlijk om me op deze dagen op mijn werk te storten, maar op woensdagmiddag zie ik er al weer tegenop dat ik weer 4 dagen met mijn jengelkind zit die anti-slaap is. En zo wil ik me niet voelen, maar ik kan er niks aan doen.

Ik weet ook wel dat hij op een dag beter gaat slapen, dus daar wacht ik met smart op. En ik weet dat ik eigenlijk niet mag klagen en dat het nog zoooveel erger kan. Maar toch..

Heeft iemand ook soortgelijke ervaringen?


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je