{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wanneer starten met vaste voeding?

Mijn kleine meid is over een aantal dagen alweer 4 maanden oud, naar mijn mening toe aan haar eerste hapjes, maar mijn man heeft zoveel allergieën, waardoor ik eigenlijk nog wil wachten. Mijn dochter is het daar niet helemaal mee eens geloof ik ...wat moet ik doen? Mijn gevoel of verstand volgen?

Afbeelding blog 'Wanneer starten met vaste voeding? ' Achtergrond blur afbeelding

Mijn kleine meid is over een aantal dagen alweer 4 maanden oud, naar mijn mening toe aan haar eerste hapjes, maar mijn man heeft zoveel allergieën, waardoor ik eigenlijk nog wil wachten. Mijn dochter is het daar niet helemaal mee eens geloof ik ...wat moet ik doen? Mijn gevoel of verstand volgen?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je