{{ message.message }}
{{ button.text }}

wanneer overstappen op gewone melk??

keuzes maken over wanneer je over moet gaan op gewone melk

Afbeelding blog 'wanneer overstappen op gewone melk??' Achtergrond blur afbeelding

Soms kan een mens zo twijfelen, waar doe ik goed aan?? Ik heb inmiddels 3 kids en toch kan ik bij sommige zaken echt denken van hoe of wat!! Bij mijn oudste dochter Michelle die nu 11 is zeiden ze vanaf 13 maanden mag je gewone melk geven.. Bij mijn middelste Anthony van 7 was het al 15 maanden en nu??? Ik hoor zo vreselijk veel verschillende verhalen.. Dat ik het even niet meer weet.. Mijn kleine meid Caitlyn is een maand te vroeg geboren en nu 11 maanden, niet heel bijzonder te vroeg maar toch!! Moet ik die maand erbij optellen wat betreft de melk/flesvoeding?? Tis een lekker stevig ding en eet heel erg goed, maar is verkikkerd op haar ochtend en avondfles..(ok daar kan ook gewone melk in) Maar als ik daar nou mee stop zou ze dan tekort komen?? Ze krijgt gewone standaard Nutrilon 3.. Consultatiebureau geeft al verschillend advies dus hoe moet ik nou weten wat goed is? Af en toe word ik er niet goed van..Tuurlijk kan ik mijn gevoel volgen, maar ik ben gewoon vreselijk benieuwd hoe de mama's er hier over denken!! Dus ik hoop dat jullie mij kunnen helpen, zodat ik een verstandige beslissing kan nemen...

groetjes LInda

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je