{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wanneer mag je een dekbedje gebruiken voor baby’s en peuters.

Vele moeders vragen zich dit af. Vaak al wanneer je zwanger bent, velen zullen verbaasd zijn geweest dat ze überhaupt geen dekbedje mochten kopen voor hun baby. En dan komt de vraag: Waarom mag dit niet?

Afbeelding blog 'Wanneer mag je een dekbedje gebruiken voor baby’s en peuters.' Achtergrond blur afbeelding
Vele moeders vragen zich dit af. Vaak al wanneer je zwanger bent, velen zullen verbaasd zijn geweest dat ze überhaupt geen dekbedje mochten kopen voor hun baby. En dan komt de vraag: Waarom mag dit niet? Het antwoord erop is verstikkingsgevaar en hitte. Het dekbedje sluit zich gemakkelijk om je kindje, hierdoor ontstaat er een hoop warmte, vaak kunnen kleintjes het dekbed nog niet van zich af schoppen. Waardoor ze dus in gevaar komen om oververhit te raken. Toch zijn er veel aanbieders van kinderdekbedovertrekken en die zien er allemaal ook nog eens zo leuk uit. Dit kan nog wel eens verwarrend werken. Ook zijn er vele Europese landen, waaronder bijvoorbeeld Duitsland waar het heel normaal is dat een baby onder een dekbed ligt. Vanaf 2 jaar, is het advies in Nederland mag je een kinderdekbedovertrek gevuld met dekbed gebruiken. Vaak is dit ook het moment om je kleintje naar een groter bedje te verhuizen en de echte babyspullen uit zijn of haar kinderkamertje te verhuizen. Bij Dreumes enZo bieden we leuke kinderdekbedovertrekken aan in diverse afmetingen. Zo zijn bijvoorbeeld de overtrekken uit de Damai Kids collectie hartstikke hip en ook nog eens van een mooie kwaliteit Percaline katoen. Dit is een zuiver gekamde Egyptische katoensoort, de stof is dichter geweven en hierdoor ook duurzamer. Bijkomend voordeel is dat het overtrek fris en zuiver aanvoelt met een zijdeachtige uitstraling. Kijk eens verder bij Dreumes enzo voor de leuke kinderdekbedovertrekken.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je