{{ message.message }}
{{ button.text }}

wanneer fruithapje en een flesje gewoon drinken?

Wanneer begin je echt met fruithapjes en wanneer mag je kindje gewonen dik sap hebben?

Afbeelding blog 'wanneer fruithapje en een flesje gewoon drinken?' Achtergrond blur afbeelding

mijn dochter zit sinds vandaag pas op 200cc voeding want meer wilde ze niet nu heeft ze nog nie de fles helemaal leeg.

Ik maak me nie zoveel zorgen over haar groei of gewicht maar wel over de hoeveelheid vocht dat ze binnen hoort te krijgen.

Ze slaapt nu ook veel en zit er lang tussen de voedingen in dus ze is weer druk met groeien maar ga me nu toch echt afvragen wanneer je begint met fruit en gewone limonade of water?

Ik heb wel wat rond gevraagt maar die antwoorden wisselen nogal. Zo heeft mijn zusje al haar 4 de kids al met 2maanden een fruithapje gegeven en met 3 maanden gewoon drinken maar in de winkel zie je potjes fruit vanaf 4 maanden dus ik snap er niks meer van :( 

Als gastouder gaf ik het de kindjes ook pas met 4 maanden maar dat was omdat de ouders het zo deden en ik dat over nam maar al die kindjes dronken met e maanden al meer dan 200cc voeding en mijn dochter nog niet echt.

Dus als iemand me iets kan vertellen graag :)

Ook als het om de voeding gaat ( heb niet het idee dat het nie goed is maar toch) moet ze echt 200cc voeding of is het niet erg dat ze nog op 165cc zit?

Veel liefs 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je