{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wandelen & Mooie foto's maken

foto album

Afbeelding blog 'Wandelen & Mooie foto's maken'

Wat was het weer een heerlijke dag om te wandelen vandaag!

Maar ik ben die vervelende mama die weer 1000 mooie foto's wil maken van haar zoontje. Gelukkig kan hij er, zoals jullie zien, ook wel een beetje om lachen. Zo trots al ik ben kan ik heel de dag door foto's maken van Kyano, hierdoor kan wel iedereen mee genieten van hem, familie, vrienden en jullie ook natuurlijk!

 Ook maak ik van al deze foto's een mooi foto album om op al deze mooie momenten terug te kunnen kijken. In dit album is het ook zo leuk om te zien hoe snel de kleine man groeit, alle sprongetjes kun terug kijken. Ik maak geen online foto album maar een van Henzo, hier plak ik elke keer weer beetje bij beetje foto's bij.

Wat doen jullie met de mooie foto's die jullie maken van jullie kindje?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je