{{ message.message }}
{{ button.text }}

wallen onder de ogen,we heben het voor onze kids over ?

Slapenloze nachten hoe ervaar ik dat nou ik zal het eens vertelen in mijn nachtelijke avond tuurtjes

Afbeelding blog 'wallen onder de ogen,we heben het voor onze kids over ?'
Hebben jullie dat nou ook of ben ik de enige mijn kleine man is nu 4,5 maanden en komt nog om de 3 uur voor zijn voeding is dat nou normaal Elke keer als ik hem hoor denk ik grrrr ik ga over op fles voeding Stampvoetend. En tolend op mijn benen sta ik naast me bed en strompel dan naar mijn kleine man ik kijk in zijn ledikantje en dan fleurt mijn humeur gelijk weer op want jah wie ken nou geiriteerd blijven bij zo'n vrolijk koppie dan geef ik hem weer mijn volle boobie en valt hij weer tevreden in slaap ik ga terug naar bed en 3 uur later is het weer het zelfde verhaal Heeft iemand tips Ik heb ook al geprobeerd om zijn speentje te geven maar dan is hij een half uur tevreden en begint dan weer.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je