Snap
  • Baby

wallen onder de ogen,we heben het voor onze kids over ?

Slapenloze nachten hoe ervaar ik dat nou ik zal het eens vertelen in mijn nachtelijke avond tuurtjes

Hebben jullie dat nou ook of ben ik de enige mijn kleine man is nu 4,5 maanden en komt nog om de 3 uur voor zijn voeding is dat nou normaal Elke keer als ik hem hoor denk ik grrrr ik ga over op fles voeding Stampvoetend. En tolend op mijn benen sta ik naast me bed en strompel dan naar mijn kleine man ik kijk in zijn ledikantje en dan fleurt mijn humeur gelijk weer op want jah wie ken nou geiriteerd blijven bij zo'n vrolijk koppie dan geef ik hem weer mijn volle boobie en valt hij weer tevreden in slaap ik ga terug naar bed en 3 uur later is het weer het zelfde verhaal Heeft iemand tips Ik heb ook al geprobeerd om zijn speentje te geven maar dan is hij een half uur tevreden en begint dan weer.

10 jaar geleden

Ja die slechte nachten zijn pittig.. Mijn kleine man is nu 13 maanden en slaapt nog steeds niet door. Ik ben kapot, ik ben moe, ik loop op mijn tandvlees. Maar goed, sommige kindjes slapen nou eenmaal minder. Ik heb alles geprobeerd, en niks hielp. Hij is gewoon een onrustige slaper, geërfd van mama helaas. Maar jouw kleine man is nog heel klein en het kan heel goed zijn dat hij de voeding gewoon nog hard nodig heeft om de 3 uur. Maar de tips van borstvoeding met rijstebloem erdoor, zou wat kunnen helpen. Het is het proberen waard in elk geval. Hopelijk krijg je gauw wat langere nachten :)

10 jaar geleden

Het is normaal dat hij nog wakker wordt om de 3 uur, dat heb ik vroeger ook gehad bij mijn kleine. Op een gegeven moment ben ik er wel vanaf gestapt toen ik weer moest gaan werken. Ik kon mijn slapeloze nachten niet combineren met mijn baan, dat brak me echt op. Ik viel in slaap op mijn werk en kon echt helemaal niets meer. Volgens mij mij ben ik vanaf 6 maanden gestopt met het geven van nachtelijke voedingen door hem te laten huilen, na een paar dagen was hij gewend dat er 's nachts geen voedingen meer zouden komen en sliep hij door. Hij was ook wat aan de zware kant dus het was wel goed om te stoppen met voeden 's nachts. Hij gaf meestal toch over na de voeding en een speentje hielp niet. Succes!

10 jaar geleden

Mijn gevoel en persoonlijke ervaring is dat die kleintjes gewoon erg veel behoefte hebben aan lichamelijk contact en troost. Misschien is het niet eens altijd perse honger, maar het veilige gevoel dat uitgaat vd warme borst met zoete melk. Samen in 1 bed slapen kan de nachtelijke voedingen minder vermoeiend maken, je hoeft er dan niet telkens uit. Maar dat is wel iets wat je moet willen... Mijn dochter is 10 maanden en drinkt ook nog graag bij me in de nacht. Het is best intensief, maar ik gun het haar dit eerste jaar. Ze is nog zo klein en er gebeurt zoveel in haar leventje, dus voorlopig mag ze mij nog even als levende knuffelbeer gebruiken! En overdag heb ik een tevreden vrolijk kind wat super goed groeit en zich heel vlot ontwikkelt!

10 jaar geleden

Als je avonds na borstvoeding in fles geeft met pap erdoor? Wie weet als hij vollere maag heeft dat langer blijft slapen. Rijstebloem mag vanaf 4 maanden en kun je mengen met borstvoeding. Succes ermee.