{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wachten tot de klap?

Dag nummer 19 overtijd 6 negatieve testen en op dag 17 3 druppels bloed verloren .

Afbeelding blog 'Wachten tot de klap?' Achtergrond blur afbeelding

Ik maak mezelf helemaal gek. 19 dagen lang doe ik het al met al een paar teleurstellingen verder. Flinke huilbuien zijn de afgelopen dagen wel aan de orde. Wat mijn dagen alleen maar langer maakt en voor mijn man en zoon is het ook niet leuk om mij er zo verslagen bij te zien lopen. Op dag 16 overtijd naar de dokter gegaan (voor de eerste keer deze dokter I.v.m. verhuizen) die er zomaar vanuit gaat dat ik toch niet zwanger ben. "Zo je wilt zwanger worden en het lukt niet?" Nee dokter we zijn nu al meer als 2 jaar aan het proberen en nu ben ik 16 dagen overtijd terwijl ik altijd een cyclus heb van 36 dagen en je kan de klok erop gelijk zetten. "Oké nou dan ga ik je doorverwijzen naar het voortplantingscentrum. Dan moet je partner ook mee".
Helemaal beduusd naar buiten. Ik voelde me overrompeld. Waarom heb ik niet geëist dat ik een bloedtest wil en dat ik duidelijkheid wil hebben. Dit gaat mijn man niet leuk vinden hij heeft een hekel aan naar het ziekenhuis gaan voor hem. Hoe ga ik dit vertellen? Nou toen hij thuis kwam van het werk vertelt. "Wat moeten ze met mij dan?" Nou ik krijg me toch een boei. Een beetje stamelend dat het procudure is en dat ik morgen wel even ga bellen voor een afspraak. Die ochtend bel ik en vraagt de dame aan de andere kant heeft u een ponspasje? Uhm ja die heb ik wel maar mijn man niet. Dame: ow dan moet hij die nog even aan laten maken. Dan kan hij dit nummer bellen. Een fijne dag mevrouw.
KUT weer een drempel waar ik overheen moet. Nu heb ik die drempel nog niet genomen. Ik wacht tot na het weekend en als de menstruatie niet heeft doorgezet nog maar een test doen en dan flink duimen dat het positief is.
Zo dat moest ik even kwijt.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je