{{ message.message }}
{{ button.text }}

Waarom wil hij snachts niet doorslapen

Afbeelding blog 'Waarom wil hij snachts niet doorslapen'

Onze zoon is nu 1,5 jaar oud en al vanaf zijn geboorte slaapt hij niet door. In het begin hebben we hem wel tussen ingelegd vanaf zijn geboorte maar dit was omkdat er gezegd is dat we hem niet konden verwennen de eerste 8 weken. Dat is dus wel degelijk zo. Maar nu slaapt hij nog steeds niet door. Hij slaapt smiddags 1x 2 uurtjes soms ook maar 1 uurtje. Hij gaat om 7 uur naar bed en slaapt keurig in. Maar rond een uur of 22.00 soms ook rond 02.00 uur snachts word hij wakkeer en blijft net zolang krijsen tot hij tussen ons in ligt. Hij slaapt op dezelfde kamer wegens maar 1 slaapkamer te hebben. Het gekrijs is zo erg dat wij na een paar uur al gekl worden en hem toch tussen ons in leggen zodat we nog wat uurtjes maken. We zijn allebei dood moe en willen echt een oplossing. We hebben al zoveel geprobeerd dat we het niet meer weten. We staan voor veel dingen open. Het lijkt wel of hij droomt en daar bang voor is. Maar troosten en terug leggen en zijn knuffel met muziek aanzetten niks helpt. Iemand nog tips of ideeen alles is welkom.

 Het blijft lastig want moeten we hem dan maar alleen smorgens naar bed doen dat hij misschien minder moe is? Of moeten we toch professionele hulp gaan zoeken want we zijn beide erg moe dat we hem maar gewoon tussen ons in leggen zodat we nog wel kunnen slapen:)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je