{{ message.message }}
{{ button.text }}

Waarom elke opvoeding anders is (en vooral waarom je het eigenlijk nooit fout kunt doen)

Iedere ouder voedt zijn of haar kind op op zijn eigen manier. Maar is anders per definitie dan ook verkeerd?

Afbeelding blog 'Waarom elke opvoeding anders is (en vooral waarom je het eigenlijk nooit fout kunt doen)' Achtergrond blur afbeelding

Onlangs postte ik een foto op Facebook, waar ik heel trots op ben... En nog geen 5 minuten later ontving ik kritiek... Van iemand waar ik het niet van verwachtte.....
Ja, ik draag inderdaad mijn 2-jarige zoon en ja, hij krijgt nog steeds borstvoeding... Maar daarmee hoef je in mijn ogen nog altijd niet zo openlijk een andere moeder af te kraken. Alleen omdat jij het anders deed...

Ik doe de dingen op mijn manier en een andere moeder doet dat op de hare, maar wat voor mij telt, is dat we allemaal 1 ding voorop stellen: de wens dat onze kinderen gelukkig zijn en dat ze opgroeien tot geweldige mensen... En iedereen doet dat altijd op zijn of haar eigen manier, maakt zijn of haar eigen keuzes...

En soms wil je graag laten zien dat je jezelf gelukkig voelt bij de keuzes die je maakt en de dingen die je doet...
Mijn kind kan prima zelf lopen en gebruikt de borstvoeding als hulp bij het verwerken van prikkels, maar dat maakt mij geen mindere moeder...

Voor mij is het duidelijk dat mijn kind gelukkig is!!! En dat is het enige dat telt...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je