{{ message.message }}
{{ button.text }}

Waarom de biologische voeding van HiPP?

Baby's hebben een gezonde voeding nodig voor hun groei en hun ontwikkeling. HiPP heeft deze biologische voeding met de juiste benodigdheden.

Afbeelding blog 'Waarom de biologische voeding van HiPP?'

Biologische voeding van HiPP

Waarom de biologische voeding van HiPP? Onze groenten en fruit komt voort uit enkel en alleen biologische landbouw. Wij beschermen nuttige insecten en dieren. Onze groenten en fruit worden geteeld op open akkers waar de wind vrij spel heeft, zodat ongedierte op een natuurlijke wijze bestrijd wordt. De melkkoeien, runderen, varkens, kippen en kalkoenen worden natuurlijk gefokt en kunnen in de open lucht op onze biologische boerderijen vrijuit rondlopen. Dit verhoogt de weerstand en de gezondheid van de dieren. Hun voeding is ook natuurlijk en bestaat uit gras, hooi en granen.

Variatie

Na minimaal 4 maanden en maximaal 6 maanden moet de voeding van de baby gevarieerd worden. Uw baby is tegen die tijd in volle groei, en is nieuwsgierig naar nieuwe smaken. Vanaf de 6e maand is voeding met vis belangrijk. Dit geeft voldoende eiwit, mineralen, vetzuren en vitamines. Baby’s hebben daarnaast ook vlees nodig voor het ijzergehalte, dat zorgt voor een goede zuurstoftransport. Zo hebben wij bijvoorbeeld maaltijden die worteltjes met aardappel en rundvlees bevatten, of tagliatelle met groenten en vis, en nog veel meer!

Omega-3 vetzuren

Omega-3 is op de babyleeftijd belangrijk voor de ontwikkeling van de hersenen en het zenuwstelsel. De hersenen groeien sterk en ontwikkelt dit in de eerste twee levensjaren. Daarom is de regelmatige inname van omega-3-vetzuren op deze leeftijd belangrijk.Daarom hebben wij in de menu’s koolzaadolie, die deze Omega-3 vetzuren bevat.

Flesvoeding van HiPP

Wij wilen het beste van de natuur voor uw baby. Onze biologische flesvoeding van bevat alle inhoud van wat uw kind nodig heeft voor een gezonde groei, waaronder GOS, dat zijn vezels die zorgen voor een goede darmflora. De melk bevat geen ggo’s, of toegevoegde suikers om te vermijden dat de baby went aan te zoete smaken. Ook bevat het natuurlijke melkzuurbacteriën.

HiPP tandvriendelijke thee

Onze thee bevat geen toegevoegde suikers. Ook is het niet schadelijk voor het tandglazuur. De milde en gezonde thee bevatten enkel één ingrediënt. Ook na de consumptie van deze thee blijft de pH-waarde in de mond neutraal en worden geen zuren geproduceerd die de tanden aantasten.

Word fan van HiPP op Facebook, en blijf op de hoogte van alle leuke nieuwtjes en aanbiedingen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je