{{ message.message }}
{{ button.text }}

Waar slaapt jullie kleintje?

Afbeelding blog 'Waar slaapt jullie kleintje?'

Mijn zwangerschap was niet geheel gepland. Een kindje krijgen in dit huis was ook niet helemaal zoals ik het mij voor die tijd had voorgesteld. We wonen op de beneden verdieping van een rijtjeswoning. We hebben 1 slaapkamer en een kleine woonkamer. Op zich "past" alles in ons huis. Een box, een bedje bij ons op de slaapkamer en een eigen stoel aan tafel. 

Niet groot, maar wel groot genoeg om te kunnen wonen met z'n drietjes en een hond. 

Ons zoontje is bijna 1 en slaapt dus nog steeds bij ons op de slaapkamer, op zich zijn we er allemaal aan gewend, maar ik kijk wel uit naar het moment dat hij zijn eigen kamertje krijgt.
Ik merk dat hij de laatste tijd sneller wakker word van als wij naar bed gaan of als wij iets van de slaapkamer nodig hebben. De slaapkamer grenst namelijk ook nog eens aan de woonkamer dus het is best gehorig op de slaapkamer. Maar goed, mijn zoontje weet niet beter....

Hoe is de situatie eigenlijk bij jullie? Slaapt jullie kleintje (noodgedwongen of niet) bij jullie op de kamer of heeft het zijn eigen kamertje? 
En op welke leeftijd vinden jullie dat je kindje een eigen kamertje  zou moeten hebben??

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je