Snap
  • Baby

Waar moet een goede opvang volgens jou aan voldoen?

Ik zou graag willen weten wat ouders belangrijk vinden m.b.t. kinderopvang.

Ik ben mij momenteel aan het oriënteren om een eigen kinderdagverblijf te gaan starten en ik wil graag weten wat ouders belangrijk vinden m.b.t. kinderopvang. Hoe ziet jouw ideale kinderopvang eruit? Misschien hebben jullie handige tips en ideeën voor mij :-)

9 jaar geleden

Heel erg bedankt voor jullie reacties. Ik ga hiermee aan de slag. Groetjes, Zarina

9 jaar geleden

Wat ik zelf heel belangrijk vond dat ik het idee kreeg dat het niet zomaar een baan voor ze was. Ze vertelden altijd de leuke dingen die hij weer had uitgespookt ook al heeft mijn zoon een hele grote gebruiksaanwijzing. Ze maakten altijd duidelijk aan hem wat wel en niet kon en op een goede manier streng/consequent zijn daardoor dit was voor ons heel belangrijk, tegenwoordig zijn de meeste te lief of het is maar gewoon een baan , je brengt je kostbaarste bezit hierheen en dat moeten de meeste niet vergeten. Als laatste vond ik flexibiliteit heel belangrijk soms moet ik anders werken of had ik in 1 keer oppas nodig en als het kon met de regels deden ze nooit moeilijk heel erg fijn vond ik dit...succes en hoop dat je er wat aan hebt.

9 jaar geleden

Ik lette heel erg op openheid. Mag je altijd bellen of langskomen. Is er altijd iemand beschikbaar om een praatje te maken (hoeft natuurlijk niet op stel en sprong), zijn de juffen lief, hoeveel begeleiding is er, wordt er volgens een bepaald beleidsplan gewerkt, wordt hier ook aan gehouden. En natuurlijk veiligheid, maar dat moet wettelijk. Ook hoe de groepen zijn verdeeld, de ruimtes er uit zien. Onze creche is heel erg huiselijk met een bank, maar ik ken ook een waar juist geen bank is. Zou ik niet gezellig vinden. Dat soort kleine dingen wat de uitstraling bepalen. Heel veel succes!

9 jaar geleden

Wat ik vooral belangrijk vond was de juffen. Ik vond dat ik een goed gevoel bij de juffen moest hebben. Zij nemen echter de zorg van je kindje op zich.