{{ message.message }}
{{ button.text }}

Waar moet een goede opvang volgens jou aan voldoen?

Ik zou graag willen weten wat ouders belangrijk vinden m.b.t. kinderopvang.

Afbeelding blog 'Waar moet een goede opvang volgens jou aan voldoen? '

Ik ben mij momenteel aan het oriënteren om een eigen kinderdagverblijf te gaan starten en ik wil graag weten wat ouders belangrijk vinden m.b.t. kinderopvang. Hoe ziet jouw ideale kinderopvang eruit? Misschien hebben jullie handige tips en ideeën voor mij :-)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je