{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vrouw geeft baby en kleuter bier en cocaïne

Afbeelding blog 'Vrouw geeft baby en kleuter bier en cocaïne'

Na het schokkend bericht over het vijf jarige Amerikaanse meisje, die jarenlang gevangen werd gehouden in een kast "door haar eigen moeder", zou je denken dat er niet veel meer schokkends bestaat. Helaas. Een vrouw uit de Amerikaanse staat Connecticus, wordt ervan beschuldigd haar twee kinderen, bier en cocaïne te hebben gevoerd.

Haar dochter van pas 10 maanden oud (!), kreeg van de moeder bier en cocaïne toegediend. Haar zoon van 4 jaar moest van de moeder meer dan 1 liter bier drinken. Het kwaad kwam aan het licht toen op 28 juni, een buurtbewoner zag dat de moeder haar kinderen bier gaf in de speeltuin. Andere ooggetuigen hebben ook bevestigd, gezien te hebben hoe de moeder haar zoontje beveelde een fles bier op te drinken. De 29- jarige Juliette Dunn en een 33- jarige vriendin werden ter plekke gearresteerd op verdenking van mishandeling en het in gevaar brengen van een kind.

In een ziekenhuis werden beide kinderen positief getest op alcohol. De baby werd zelfs positief getest op cocaïne.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je