{{ message.message }}
{{ button.text }}

Uit elkaar gegroeide vriendinnen?

Een vriendin van mij en ik zijn ongeveer tegelijk zwanger geraakt. Ik had een modelzwangerschap, zij alleen maar problemen. Nu hebben we gelukkig allebei twee gezonde meisjes maar heb ik het idee dat ondanks dat we in dezelfde levensfase zitten, we uit elkaar groeien. Dit doordat we onze meiden allebei een heel andere opvoeding geven.

Afbeelding blog 'Uit elkaar gegroeide vriendinnen?' Achtergrond blur afbeelding

Een vriendin van mij en ik zijn ongeveer tegelijk zwanger geraakt. Ik had een modelzwangerschap, zij alleen maar problemen. Nu hebben we gelukkig allebei twee gezonde meisjes maar heb ik het idee dat, ondanks dat we in dezelfde levensfase zitten, we uit elkaar groeien. Dit doordat we onze meiden allebei een heel andere opvoeding geven.

Jip krijgt van vriendlief en mij gezond eten. Het liefs zoveel mogelijk zelfgemaakt en we leren haar al zo veel mogelijk verschillende smaken kennen. Komkommer, tomaat, nectarine, aardbei, druif.. Alles vindt ze lekker. En wat ze proeft, is gezond. 

Dan nu vriendin M. Haar dochter eet al ijs, vlees van de bbq, wit stokbrood, mars, drinkt frisdrank.. Laatst vertelde ze trots dat haar dochter al patat lust. Ik kan daar met mn hoofd echt niet bij. Ben ik nu ouderwets? En moet ik er iets van zeggen? Ik heb al een paar keer voorzichtig geprobeerd het onderwerp aan te snijden maar ze reageert elke keer heel bot en het is net alsof ze het niet wil horen.  Tuurlijk, het is haar kind, dus ook haar opvoeding, maar ik vraag me af of ze zich wel realiseert hoe ongezond al dat vette, gesuikerde eten voor haar baby is. Temeer ook omdat ze zelf ook niet de lichtste is.. 

Hebben jullie tips?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je