{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vreetzakje

Veel eten en fles bijna niet meer willen

Afbeelding blog 'Vreetzakje'

Jill is bijna 8 maanden en die gaat de fles steeds meer weigeren. Ze eet liever gewoon en drinkt liever gewoon wat anders. Haar avondhapjes gaan er in als zoete koek. Ze eet vanalles uit een bordje en van een lepel maar pap weigert ze gewoon.

Ze is ook helemaal gek van fruit en een dan heeft ze het liefst kaki fruit, manderijn of een banaan. Verder eet ze ook veel zelf uit het handje. Bij haar groente maak ik het niet helemaal fijn meer . Maar met grovere stukken ertussen veder krijgt ze daarnaast dan ook een stukje van het groente zelf ook zodat ze dat leert eten.

Wat ik ook heel apart vond was dat ze zelf gemaakt brood zonder moeite eet en er zitten ook wat zaadjes in die poept ze er 1 op 1 weer uit en dat toen ze bij me vader was kreeg ze daar gewoon bruin brood dat ze dat eerst niet wilde hebben.

We zijn ook al met vis en met vlees begonnen, en Appelstroop vind ze ook erg lekker ook al eet ze liever smeerkaas of leverpastei.

De 31e moeten we weer naar het CB dit is namelijk al 1,5 maand

We kijken dus weer uit tot dat ze weer ander dingen mag eten

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je