Snap
  • Baby
  • Voeding
  • post

Vreetzakje

Veel eten en fles bijna niet meer willen

Jill is bijna 8 maanden en die gaat de fles steeds meer weigeren. Ze eet liever gewoon en drinkt liever gewoon wat anders. Haar avondhapjes gaan er in als zoete koek. Ze eet vanalles uit een bordje en van een lepel maar pap weigert ze gewoon.

Ze is ook helemaal gek van fruit en een dan heeft ze het liefst kaki fruit, manderijn of een banaan. Verder eet ze ook veel zelf uit het handje. Bij haar groente maak ik het niet helemaal fijn meer . Maar met grovere stukken ertussen veder krijgt ze daarnaast dan ook een stukje van het groente zelf ook zodat ze dat leert eten.

Wat ik ook heel apart vond was dat ze zelf gemaakt brood zonder moeite eet en er zitten ook wat zaadjes in die poept ze er 1 op 1 weer uit en dat toen ze bij me vader was kreeg ze daar gewoon bruin brood dat ze dat eerst niet wilde hebben.

We zijn ook al met vis en met vlees begonnen, en Appelstroop vind ze ook erg lekker ook al eet ze liever smeerkaas of leverpastei.

De 31e moeten we weer naar het CB dit is namelijk al 1,5 maand

We kijken dus weer uit tot dat ze weer ander dingen mag eten

10 jaar geleden

Ik geef absoluut niet veel leverpastei heb zowie zo de kinder smeerkaas en ze krijgt het meeste appelstroop hoor.

10 jaar geleden

Fijn hoor, een goede eter. 'k Wil niet bemoeizuchtig overkomen, maarre... ik hoop dat je niet teveel leverpastei geeft. Smeerkaas kan trouwens ook te zout zijn... maar goed, ik ga niet cb-tje zitten spelen hier ;-)

10 jaar geleden

Bijzonder hoor, maar wel fijn. Let wel op haar gewicht, niet dat ze teveel binnen krijgt! Succes!

10 jaar geleden

Ja echt wel maar soms heb ik ook zoiets van zit je nou nog niet vol.