{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vraagtekens

‘geen idee meid Jasmine zei ze. İk ken haar niet’. İk kijk geschrokken mijn moeder aan. Hier ben ik niet klaar voor. Waarom is ze hier voor Nico?

Afbeelding blog 'Vraagtekens' Achtergrond blur afbeelding

‘ik ken haar ook niet mam. Naja ik heb een keer Robin en Nico over haar horen praten. Of we over dezelfde jasmine hebben dat is een vraagteken we zullen zien’. M'n moeder knikt ‘zal ik met je meekomen schat’ vraagt m'n moeder bezorgd. ‘nee mam het is goed. Eten jullie maar door ik denk niet dat het lang gaat duren’. Mijn vader kijkt me ook bezorgd aan. ‘het is goed pap ik kom er wel doorheen’. Zeg ik met een glimlach. Binnenin haat ik mezelf dat m'n ouders moeten boeten door mijn eigen domme fout. M'n pa heeft zo vaak gezegd dat ik het niet moest doen dat Nico niet te vertrouwen is. Maar ik was zo zeker van hem. Hij was zo lief en blij dat hij vader zou worden. Onze relatie voordat we gingen trouwen was ook niet een nachtmerrie. Wat er allemaal tussen is gebeurd blijft de en vraagteken.

İk loop met nieuwsgierigheid naar de deur en daar zie ik Jasmine staan. Ze lacht onzeker naar me en geeft me een hand. Ik kijk eerst naar haar hand en geef geen hand terug. ‘ik weet niet wie je bent’. Zeg ik heel nors. Jasmine kijkt nog steeds onzeker om zich heen ‘als ik naar binnen mag komen wil ik je alles vertellen’. İk twijfel of ik het wel wil. Wat moet zij nou van me maar misschien heeft ze antwoorden op m'n vraag. İk knik dat het goed is en we lopen direct naar m’n slaapkamer. Mijn ouders hoeven niet te weten wat er allemaal gebeurt, die vinden het al erg genoeg. Eenmaal in m'n kamer zie ik dat Jasmine rondkijkt in m'n kamer. Het is een mooi vrouw ze heeft lange dunne benen. Als je haar kledingstijl ziet kun je wel zien dat ze die graag wilt showen. ‘wil je wat drinken’. Ze knikte van nee. ‘Ria het spijt me. Ik heb gehoord over je verlies. Heel veel sterkte ermee’. İk kijk haar aan en word weer boos ‘ja ja vertel nu waarom je hier bent. İk ken je helemaal niet. Wat moet je’. Zeg ik boos. İk durf haar naam niet uit te spreken. Het is een mooi vrouw die zich graag showt en ik denk gelijk aan Nico op welke manier hij haar bekijkt. ‘Ria het is een beetje vreemd maar toen jullie nog goed waren met Nico hadden wij ook een soort relatie. Zo vaak heb ik tegen Nico gezegd dat het niet oké is maar je weet als iets niet mag voelt het dubbel goed’. Jasmine blijft doorpraten de helft versta ik al niet meer. Dus Nico is echt vreemdgegaan. Waarom? Alles ging toch zo goed. We hadden nooit grote ruzies alleen na de situatie van z'n vader. Nico ging naar werk en kwam altijd op tijd naar huis. Hij is ook degene geweest die zo verzekerd van zichzelf was om met me te trouwen voor het kindje. Nu weet ik ook waarom hij zo lomp deed op het bruiloft. ‘begrijp je me Ria’ hoor ik Jasmine vragen. İk kijk haar aan zij is degene met wie Nico vreemd gegaan is. ‘rot op Jasmine ik wil niks met jou te maken hebben’. Jasmine schrikt en ze weet niet wat ze moet doen ze pakt haar tas. ‘ik weet dat je het moeilijk tijd meemaakt maar komt goed hoor nou doeggg’ en loopt of beter gezegd rent weg. İk hoor de voordeur dichtgaan. Geen idee waarom ze is gekomen, heeft Nico haar gestuurd? Heeft hij nooit van me gehouden, na zo'n lang relatie. Waarom is hij vreemdgegaan? Na Jasmine sta ik weer met alleen maar meer vraagtekens wat ik juist andersom had gehoopt. İk voel m'n hopeloosheid weer komen. Kon hij niet eerder vreemdgaan ik kon alleen voor m'n baby zorgen. Weer moet ik huilen als ik aan m'n engel moet denken. Zou m'n engel nog leven als ik op tijd weg was.

İk vergeef nooit wat Nico me aangedaan heeft. Door hem ben ik m'n kleintje kwijt maar wat het erger maakt dat hij me de schuld gaf. Boos pak ik m'n telefoon en sms Nico dat hij zijn slet bij zich moet houden. Hoe durft ze langs te komen. Dat hij is vreemdgegaan toen ik zwanger was maar het kan ook dat het langer afspeelt. Ik hoor m'n telefoon piepen. Het is Nico zie ik om de scherm staan. ‘waar heb je het over’. Hij weet dus niet dat ze langs is gekomen. ‘jasmine was net langs gekomen. Ze heeft me alles verteld. M'n advocaat komt vandaag wat ben ik blij dat ik van jullie gezeik af ben’. Sms ik hem terug met tranen in m'n ogen. Gelijk krijg ik weer een sms terug ‘je weet helemaal niks Ria en je hoeft het ook niet te weten. Alsof jij zo schijnheilig bent’. He, wat bedoelt hij hier nu mee? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je