Snap
  • Baby
  • voorkeurshouding
  • Links

Voorkeurshouding?

5 jaar geleden

hier ook een baby met voorkeurshouding. hier een fysio bij gehad en heel veel tips gekregen hoe te verschonen(draaiend) hoe oppakken en hoe te oefenen zodat hij toch ook de andere kant op ging rollen. (draaide ook alleen naar links) en veel op de buik, eventueel met een rolletje onder de oksels zodat het wat minder zwaar is met het hoofdje.. als het verder niet wil is er ook een zijliggingskussen.. allemaal tips zou er zeker wat mee doen...

5 jaar geleden

Onze zoon had een voorkeurshouding recht omhoog. Dus nooit naar links of rechts, waardoor ik zelf zag dat ie een 'plat dak' kreeg. Op het cb vonden ze het wel meevallen. Uiteindelijk vanzelf opgelost doordat ie toch ging draaien.. Misschien even afwachten, maar wel in de gaten houden of je zelf verbetering denkt te zien. Anders gewoon aan de bel trekken!

5 jaar geleden

Ik heb hetzelfde met mijn meisje gehad. Toen ze eenmaal kon rollen of met haar hoofdje draaien, was er weinig meer te doen. Ik heb toen wel, het bedje anders om gezet. Vaak kijken kindjes richting het licht. De fles op een manier geven dat zijn niet voorkeurshouding word gestimuleerd.Ook knuffelen etc. Verder blijven uitdagen om de andere kant te gebruiken. Hier is alles goed gekomen en ze heeft een mooi koppie?

5 jaar geleden

Onze zoon is rechts doof en had hierdoor een voorkeurshouding. Van de fysio die aan huis kwam kregen we tips hoe hem op te pakken enzo. Ik zou een andere fysiotherapeut zoeken, eventueel uit Veenendaal. Wij hadden NederVeluwe!