{{ message.message }}
{{ button.text }}

Voorkeurshouding?

Afbeelding blog 'Voorkeurshouding?' Achtergrond blur afbeelding

Goedemorgen!

Ik merk dat ik me de laatste tijd zorgen maak om Nathan zijn voorkeurshouding. Op het consultatiebureau heb ik dit aangekaart en zij hebben me doorverwezen naar een kinderfysiotherapeut. Deze man is bij ons langsgeweest en vond het eigenlijk wel meevallen en zei dat het zich meestal vanzelf wel oplost.
Maarja, van deze besteman kregen we later een brief gericht aan de ouders/verzorgers van Thomas.. Dus of hij heel erg heeft opgelet? Haha.

Nu Nathan begint met rollen gaat hij ook altijd naar links, nooit eens een keer naar rechts. Kijken doet hij 90% naar links en als ik hem probeer te stinuleren naar rechts te kijken doet hij dit meestal wel, maar draait toch weer snel terug naar links. Slapen deed hij al lang op zijn rug naar links kijkend maar dan draaide ik zijn hoofdje nog wel eens naar rechts. Nu hij het rollen heeft ontdekt slaapt hij op zijn linkerzij. Als ik hem probeer de andere kant op te rollen wordt hij nu natuurlijk wakker (en dat mond uit in een drama) dus dat probeer ik eerlijk gezegd niet zo vaak meer.

Het lijkt alsof links overheerst bij hem. Kijken, slapen, draaien, graaien en grijpen gaat dus vooral met links. Alsof rechts niet goed werkt ofzo.. Herkennen jullie dit en lost dit zichzelf inderdaad op zoals de fysio zei?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je