{{ message.message }}
{{ button.text }}

Voor het eerst samen op de fiets...

Alleen toen ik zwanger was, lukte het me niet helemaal meer om te fietsen. Simpelweg omdat mijn buik me gewoon in de weg zat.

Afbeelding blog 'Voor het eerst samen op de fiets...'
Mijn man en ik houden allebei heel erg van fietsen. We hebben dat dan ook regelmatig gedaan. Alleen toen ik zwanger was, lukte het me niet helemaal meer om te fietsen. Simpelweg omdat mijn buik me gewoon in de weg zat. Ik heb gelukkig wel tot de zevende maand kunnen fietsen. Daarna heb ik een jaar niet gefietst. Maar nu is onze kleine negen maanden en kan ze al goed zelfstandig zitten. Ik helemaal blij, want dan kunnen we eindelijk gaan fietsen. Helaas is het mooie weer wel afgelopen, maar het is wel droog en op de kou kunnen we ons goed kleden. Ze heeft van haar oma al een winterjas en wantjes gekregen dus we zijn klaar voor onze fietstochten. We hebben een mama fiets over kunnen nemen van een nicht van mijn man. En zijn toen op pad gegaan voor een fiets stoeltje. Deze hebben we gelukkig gauw gevonden. En heeft onze kleine meid alvast voor haar verjaardag gekregen van de andere opa oma. Echt een nuttig cadeau, waar wij echt iets aan hebben. En onze kleine meid kan er alleen maar van genieten, want ze houdt er van om rond te kijken en op de fiets kan ze dat al helemaal. Dus wij zijn er klaar voor. Samen op de fiets De eerste keer samen op de fiets was de straat uit en weer terug. Het opstappen vond ik nog wel erg lastig, maar wat heb ik er van genoten. Onze kleine meid ook wel, maar moest er wel erg aan wennen. Nu fietsen we al groter stukken en nog steeds is het genieten geblazen. Hopelijk genieten jullie net zo van het fietsen, als dat wij doen...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je