{{ message.message }}
{{ button.text }}

Voor het eerst naar Babyzwemmen!

Babyzwemmen wat leuk! Niet alleen voor de ukkies maar ook voor de papa's en mama's!

Afbeelding blog 'Voor het eerst naar Babyzwemmen!'

Vandaag zijn Jaiden en ik voor het eerst gaan babyzwemmen! 

Van de gemeente hadden we de eerste baby zwemles kado gekregen en we zouden eigenlijk afgelopen zaterdag gaan babyzwemmen... maar toen we halverwege waren was mijn fietsband lek gggrrrr! 30 minuten in de vrieskou weer naar huis moeten lopen dat was een drama! Mijn prulleke had het zo koud :'(.... 

Gelijk het zwembad gebeld en het was gelukkig niet erg en werd de zwemafspraak verzet naar vanmorgen.

Ik vond het heel erg spannend niet alleen voor hoe Jaiden het zou vinden maar ook voor mezelf.... tja was tijdens de zwangerschap behoorlijk aangekomen en er is ook veel weer af gegaan maar toch is er ook nog veel extra's aan mijn lijf blijven plakken hihi dusja ik ben al niet de meest zelfverzekerde persoon pas ik nog wel in mijn bikini? Nouuuuu het paste net hahahha 

Nu had ik voor de zwangerschap al een behoorlijke voorgevel maar nu lijk ik wel een lola Ferrari/pamela anderson alleen heb ik geen smal figuurtje maar een walvisblubber-mamaflubber buikje whahaha ik ga deze week  toch maar even kijken voor een zwempak ;-) 

Terug naar het zwemmen......

Jaiden had zijn stoere ienieminie zwembroekje aan echt mega schattig!!!! Eerst was het zitten op de trap en met een gietertje "douchen" dus het hele lijfje hoofdje etc spelenderwijs nat maken onder het genot van het liedje het regent het regent de pannentjes worden nat =p 

Jaiden vond het allemaal prima en kon het natuurlijk beter zelf dus hoppa zelf de gieter vasthouden! Toen gingen we echt het water in... onder zn armpjes vasthouden en zo een beetje zwieren in het water. Hij hield eerst mijn schouders vast maar na een paar minuutjes waren de armen wijd gespreid en hij genoot van het drijven!

Ondertussen liedjes zingen.... dus mama moest diep in het geheugen graven hahaha gelukkig kende de juf ze heel goed ;-) ( die liedjes zijn wel in de loop der jaren aangepast of ligt dat nu aan mij?)

In de stroomversnelling kierde hij het uit van plezier! { owja en hij deed ook grommen dat heeft hjj sinds kort geleerd geweldig nieuwe geluiden leren }

En dan onderwater gaan........ owjee ik vind dat echt niks maarja kan moeilijk het niet doen moet het goede voorbeeld geven! Ik had echt verwacht nou hij gaat brullen enzo maar helemaal niet! Hij keek me wel aan van WAT DOE JIJ JOU?! 

Leren spetteren met de handjes op het water was geweldig prachtig! En toen had meneertje zoiets van maar met mijn voeten maak ik veel meer spetters!!! En toen hij daar eenmaal aan begon stopte hij niet meer hahahah dus in het afscheid zwaai kringetje stond ik er maar buiten aan de zijkant hihi 

Heb wel dingen geleerd volgende week neem ik 2 tassen mee 1 voor jaiden en 1 voor mij want nu zat alles in 1 tas en dat was niet echt praktisch haha.

Toen we thuis kwamen heeft hij 3,5 uur aan een stuk geslapen zo moe was hij van alle indrukken!

Heb nual zin in volgende week!

Xxx

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je