{{ message.message }}
{{ button.text }}

voor het eerst een traan zien bij me meisje

Voor het eerst zag ik een traan bij mijn meisje toen ik haar kamertje in kwam

Afbeelding blog 'voor het eerst een traan zien bij me meisje' Achtergrond blur afbeelding

heel de dag is ze al vervelend steeds huilen. Niet in de box of het bedje willen liggen maar alleen bij mij. Oke kom dan maar lekker kroelen en knuffelen dat vind ik toch ook heerlijk. Maar ze zal toch ook echt een keer moeten gaan slapen. Dus leg ik haar in der bedje. En huilen wat ze doet na iedere 5 min ga ik even bij haar kijken, geef haar een knuffel en een kus en loop weer weg. Maar dat  20 minuten gedaan te hebben kom ik weer haar kamertje in en wat zie ik heel haar wangetjes onder  de tranen. Wat voel ik me slecht mijn meisje huilt met echte tranen. Dan  til ik haar uit haar bedje en laat ik haar slapen in mijn armen voor deze keer dan.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je