{{ message.message }}
{{ button.text }}

voor de 1 ste keer mee uit eten

Vandaag gaan we voor het eerst uit eten met onze kleine meid die inmiddels alweer 17 maanden is. Waarom we zolang hebben gewacht?

Afbeelding blog 'voor de 1 ste keer mee uit eten'

vandaag is de dag! Ons kleine spruitje gaat mee uit eten. Dit hebben we nog nooit gedaan. Dus ik vind het nogal spannend. Tja waarom hebben we zolang gewacht.. Misschien omdat het makkelijker is om gewoon met zijn 2 en te gaan? Omdat onze meid nogal een kieskeurige eter is? Jaa en oma vind het natuurlijk heerlijk om op te passen.. maar ja aangezien de ene oma nou op vakantie is en de ander moet gaan werken gaan we toch een poging doen. 

Eten vind ze gelukkig al een stuk interessanter al zijn groente maar hele rare beestjes. Ben al lang blij dat ze haar aardappeltjes en vlees eet. Af en toe trapt ze wel in verstopte groente maar ze is toch slimmer als dat ik dacht want zelfs die pikt ze eruit. Ach wat extra fruit denk ik dan.. groeien doet ze goed dus zal ze iets missen? Ik denk van niet.. je moet toch altijd naar je eigen gevoel luisteren?

Maar ja nou komt het.. gaat ze al die tijd rustig kunnen blijven zitten? We zullen zien. Hopen dat ze wat eet en dat we haar de volgende keer gewoon weer mee kunnen nemen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je